Оглас који је насмијао Србију

Мачке, препарирани дијелови животиња, саксије, сабље или ваше жене неће бити прихватљиве уколико сте мислили да их понудите у замјену овом продавцу телефона.

Забава 09.12.2017 | 12:57
Оглас који је насмијао Србију
Наиме, један Београђанин прије неколико дана објавио је оглас о продаји новије марке телефона на познатом сајту за куповину и продају и да је замјена могућа, али детаљан опис свега што не долази у обзир многе је насмијао до суза.

"Врхунски телефон и одлично очуван сто се види са слика" почиње као и сваки други и овај опис о продаји мобилног телефона. Међутим, настављајући даље са читањем увјерићете се да је ово далеко од обичног огласа.

- Ствари које нудите бицикле, компјутере, препариране животиње и препариране дијелове тијела животиња, саксије, тепихе, мачке и керове, фотоапарате, дигитроне, иконе, кајле, качкете, ножеве, сабље, гасне пиштоље, гардеробу, сребрне ланчиће и наруквице итд, Сони плејстејшн и ко зна шта још, ја цијеним један евро и колико год ви мене убјеђивали да то мени треба и како ћу ја са тим бити презадовољан мене то не интересује и вриједи ми један евро. Вјенчанице и одијела не носим ни то ми не треба - јасан је овај продавац.

Лоше ћете проћи и ако сте намјеравали да понудите цвијеће или - вашу жену.

- Наравно не прихватам у замјену ни цвијће висибабе, келерабе, љубичице, јер ме то не интересује и не нудите ми у замјену ни ваше жене, јер ни ову моју не могу да слушам, а камоли туђу и не занимају ме телефони који су погодни за риму... Не узимам ни телефоне који су квашени или упадали у воду - било слатку или слану и који су више у води провели него њихови власници. И немојте ме убјеђивати како сте га тако купили јер ја никад до сада нисам чуо да било која фирма има продавницу у Дунаву, Сави, Јадранском или Егејском мору - напомиње овај продавац.

Он у замјену не прихвата ни - кућне љубимце.

- Керове, мачке и остале животиње не узимам. Кад буду измислили керове и мачке са минимум један гигабајт рам меморије да имају камеру, слушалице, микрофон и да са њих може да се окрене неки број телефона, е онда ми се јавите и договарамо се. Наравно и колико год да су расни морају имати папире и морају бити очишћени од паразита - написао је овај шаљиви продавац.

(Ало/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар