Нагодба између Меланије и "Дела"

Америчка прва дама Меланија Трамп постигла је извансудску нагодбу с издавачем словеначког таблоида којега је тужила након што се он извинио због клевете, потврдила је у петак њезина одвокатица из Љубљане.

Забава 09.12.2017 | 12:12
Нагодба између Меланије и "Дела"
"Госпођа Меланија Трамп и кућа "Дело" као издавач постигли су извансудску нагодбу у вези лажног написа објављеног у ревији Сузy", рекла је Наташа Пирц Мусар која у Словенији заступа правне интересе америчке прве даме.

Адвокатица није навела појединости споразума али је истакла да је "овако закључен предмет доказ да госпођа Трамп ни убудуће неће допуштати увреде и лажи на свој рачун, него ће на њих увијек реаговати како би заштитила своја права и интересе".

Пирц Мусар је рекла да је тужба била поднесена због неистинитих навода које су повриједиле достојанство, углед и добро име Меланије Трамп.

Ревија Сузy  коју издаје водећа новинска кућа "Дело" у једноме је чланку лани током предсједничке кампање у САД-у објавила да је Меланија након одласка из своје домовине Словеније радила за модну агенцију која је уз основни посао богатим клијентима нудила и дјевојке за пратњу сугеришући тако да се бавила  "елитним ескортом".

Посебна штета настала је за Меланију и Доналда Трампа кад је те недоказане наводе из словеначке ревије пренио и један енглески таблоид који се након тога одмах исзвинио.

(Фена)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мели

11.12.2017 01:46

тиси понос праве зене од тебе треба многе да уце какосе тонаса права зена завидим твоме трампу на такој љепоти сто има тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре мели

11.12.2017 09:34

Мели мели, ово мало што си написала показује твој проценат интелигенције. Пошто си полу писмена нађи неког писменог да ти покаже.