Умјесто ракије сипао детерџент

Чаше са детерџентом су послужене гостима који су, верујући да се ради о ракији попили детерџент који је у себи садржавао солну киселину

Регион 09.12.2017 | 09:56
Умјесто ракије сипао детерџент
Општинско државно тужилаштво у Задру подигло је оптужницу против 22-годишњег хрватског држављанина због почињеног кривичног дела против опште сигурности, односно тешког кривичног дела против опште сигурности из Кривичног закона. Наиме, он се терети како је док је радио у једном ресторану у Затону, 6. августа ове године гостима уместо ракије наточио детерџент за прање посуђа.

 
"Псуј жену, њену маму, свињу и данашњи дан": Хрвати објаснили како изгледа свињокољ уз ракију из сата у сат

ДОРХ наводи како је један од конобара петоро гостију понудио ракијом на рачун куће и да је тада оптужени, иако је био свестан да се уз шанк налази више канистара, у чаше наточио течност за коју није проверио шта је.

- Лакомислено сматрајући да у чаше точи ракију, а не проверавајући шта заиста сипа из канистра беле боје са видљивим натписом и упозорењем на њему, за шанком у чаше наточио детерџент за прање посуђа - објавио је ДОРХ.

Чаше са детерџентом су послужене гостима који су, верујући да се ради о ракији попили детерџент који је у себи садржавао солну киселину. Двоје њих је одмах испљунуло течност, али су задобили ерозије језика и усана уз црвенило и оток, за шта се наводи да су лаке повреде.

Ипак, двоје гостију је прогутало течност и од тога су задобили тешке повреде једњака и желуца, а један је добио и чир, пише Индеx.хр.

(Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бикс

09.12.2017 13:24

Нико од нас никада неце сазнати каквих смо све гова*на појели и попили у своме зивоту.

ОДГОВОРИТЕ