Ражнатовићева отворила душу

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић већ три деценије важи за једну од највећих музичких звезда. Како свака медаља има две стране, тако ни Цеца није имуна на она негативна дешавања која је прате током каријере.

Забава 09.12.2017 | 07:50
Ражнатовићева отворила душу
Последња у низу информација била је у вези са њеним емотивним животом. Поједини медији објавили су вест да је Светлана Ражнатовић у тајној вези са контроверзним бизнисменом Душком Шарићем, што је изазвало прави хаос. Фолк звезда била је гошћа на једном приватном слављу, где се затекао и Шарић, али у наводним причама да су у вези не постоји ништа више од покушаја да се дискредитује њено име, сазнаје "Ало!". Музичка звезда у искреном интервјуу за наш лист открива све оно о чему је дуго ћутала.

Како си реаговала када си прочитала вест да си у вези са Душком Шарићем?

- Сваку лаж која се напише о мени искључиво решавам на суду и обраћам се институцијама. Не бих даље коментарисала и придавала на значају таквим причама.

Како реагујеш када прочиташ нешто лоше о себи?

- Као и сваки други човек. То што сам јавна личност не значи да немам права да тугујем када сам тужна, или да се радујем када сам срећна. С друге стране, ја сам пре свега мајка, а када си родитељ, онда немаш права да размишљаш само о себи. Мораш бити пожртвован и ставити своју децу на прво место.

А шта је рекла о потенцијалном дуету са Анастасијом односу са родитељима, мишљењу о другим колегиницама попут Раде Манојловић, Мире Шкорић, Гоге Секулић, дуету који је снимила са Дејаном Матићем, активношћу на друштвеним мрежама прочитајте у "Ало!" издању за суботу 9. децембар.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар