Младу збрисала прве брачне ноћи

Дебело платио да се ожени Албанком, а она му збрисала и пре прве брачне ноћи.

Забава 08.12.2017 | 11:33
Младу збрисала прве брачне ноћи
Несуђени младожења из Прокупља платио је 1.500 евра агенцији за посредовање да му доведе младу из Албаније, али је она побегла из његове куће пре прве брачне ноћи!

Несрећни човек тражио је одбеглу невесту два дана, а онда одлучио да цео случај пријави полицији.

- Мушкарац из Прокупља ступио је у контакт с некаквом агенцијом из Албаније и дао им око 1.500 евра да му пронађу жену. Они су се недуго затим појавили, а несуђена млада дошла је у Србију у пратњи једне женске особе и мушкарца који се представио као њен ујак. Девојка је требало да остане у кући младожење "на проби" и да се потом венчају. Међутим, већ прве ноћи она се искрала из његове куће и побегла. Очајни човек покушао је да је пронађе, два дана је лутао по граду, али је није нашао. Претпоставља се да се она већ вратила у Албанију. Човек је пријавио случај полицији, која сада покушава да нађе преваранте - каже извор из истраге и додаје да је несуђени младожења био жртва организоване групе из Албаније којој то није прва таква превара.

- Несрећни човек је, по свему судећи, налетео на криминалце, а девојка коју су му довели очигледно је била у спрези са њима. Узели су му 1.500 евра, али то није сав новац који је изгубио, пошто им је платио и пут из Албаније, као и смештај у хотелу у Прокупљу - додаје саговорник Информера.

У Основном тужилаштву у Прокупљу кажу да су преко колега из Албаније ушли у траг преварантима и да се ускоро очекује њихово хапшење.

- Идентификована су лица која се сумњиче за ово кривично дело и поступак водимо у сарадњи с тужилаштвом у Албанији - потврдио је портпарол Основног тужилаштва у Прокупљу Боро Зечевић.

(Ало/Информер)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

П

08.12.2017 10:38

Само паре на Гузове..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вилена

08.12.2017 10:55

Дакле,преваранти,и она и породица. Спанска серија,нема ста. Купис зену,лудо се заљубис а она кидне. Сад младозења треба да је трази по свијету,и ето вам одлицан реалитy схоw. Са правне стране гледано,има ту преваре као основа за понистење брака. И кад да се није ни десило,ајмо даље по нову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млада

08.12.2017 13:44

Паметна!!!

Name

Ма не

08.12.2017 20:31

Ко зна ста ју је доцекало у Прокупљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

09.12.2017 16:20

Мислио младозења умоцит мало морген

ОДГОВОРИТЕ