Ухапшен Албанац са 50 кг сканка

Црногорска полиција ухапсила је држављанина Албаније из Скадра чији су иницјали Н. С /37/ и заплијенила 50 килограма сканка, саопштила је црногорска Управа полиције.

Регион 08.12.2017 | 11:25
Ухапшен Албанац са 50 кг сканка
Полицајци су синоћ око 22.20 часа покушали да зауставе возило, али је возач одбио да стане, те је наставио да вози према Бару.

За њим је кренула полицијска потјера и у мјесту Добре Воде полиција је пронашла наведено возило, које је било откључано, али у њему није било никога.

"Полицијски службеници су у возилу `мицубиши` пронашли двије црне путне торбе у којима се налазило 41 пвц паковање са садржајем биљне материје зелене боје, укупне тежине око 49,8 килограма, за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк", наводи се у саопштењу црногорске Управе полиције.

Јутрос око 7.00 часова црногорска полиција је пронашла осумњиченог, који је лишен слободе због сумње да је пронађени аутомобил, као и 50 килограма дроге сканк.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио привођење Н.С, а сканк ће бити упућен у форензички центар ради вјештачења.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар