Умро навијач Звезде, више особа повријеђено у тучама!

Једна особа је преминула од срчаних тегоба током фудбалске утакмице Црвене звезде и Келна, док је више навијача оба клуба повређено у тучама.  Умро навијач, позлило му на Маракани! Током фудбалске утакмице Црвена звезда - Келн у Београду једном навијачу из Старе Пазове је позлило и преминуо је на путу до Ургентног центра. Неколико повређених навијача. . .

Фудбал 07.12.2017 | 23:30
Умро навијач Звезде, више особа повријеђено у тучама!
Власник клинике Анлаве примаријус доктор Слободан Ивановић је агенцији Бета рекао да је једном човеку позлило током утакмице, али да је он након покушаја реанимације преминуо.

"Покушали смо реанимацију, интубирали, дали адреналин, и року од три до четири минута пребацили га у Ургентни центар. Након реанимације констатована је смрт", рекао је Ивановић.

Лекарима је речено да је човек имао срчане тегобе током дана и пре почетка утакмице, додао је он.

Ивановић је навео да је у тучама повредјено неколико немачких навијача, а повредјених је било и медју Звездиним навијачима, а сви су они медицински збринути.

Према његовим речима медју навијачима је било тешко алкохолисаних и они су пребачени на одељење токсиколигије Војномедицинске академије.

Неки од навијача пребачени су у полицијске станице Вождовац и Врачар, рекао је Ивановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар