Зашто су привлачне компликоване жене

Већина жена погрешно сматра да су због своје компликованости одбојне и тешке мушкарцима.

Забава 07.12.2017 | 22:04
Зашто су привлачне компликоване жене
Готово је увијек слађе и напетије оно што је компликовано, а мушкарац који одлучи да се посвети таквој жени отвара простор за искрену љубав и њој доказује да је добар партнер на дуге стазе.

Већина жена погрешно сматра да су због своје компликованости одбојне и тешке мушкарцима, те да они са њима не могу да изађу на крај и да ће тешко пронаћи животног партнера. Али, како то обично бива, жене су компликоване са разлогом.



Њихова компликованост има сврху и ту је да би се мушкарци раздвојили на оне који жену желе само на једну ноћ и оне "праве" који ће је заиста вољети и цијенити. Они који се посвете ће се трудити да покажу да желе остати уз њу и да је воле. Ту своју способност жене користе потпуноинстинктивно, односно несвјесно.

Мушкарци имају обичај да кажу како се жене користе психолошким игрицама. Али оно чега они нису свјесни јесте да ни оне нису свјесне да то раде. Оне желе да тестирају мушкарца који је са њима и његове намјере искрене. Користећи своју, такозвану компликованост она сазнаје више о његовом карактеру и намјерама, те да ли је вриједан упуштања у дугорочну и озбиљну везу.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Анастасија

08.12.2017 13:51

Све што вриједи није једноставно.!

ОДГОВОРИТЕ