ЛЕ: Динамо без најбољег стријелца против Партизана!

Тренер Хацкевич дефинитивно не рачуна на најбољег стрелца екипе.

Фудбал 07.12.2017 | 10:45
ЛЕ: Динамо без најбољег стријелца против Партизана!
Добра вест за Партизан уочи меча са кијевским Динамом - најбољи стрелац тог клудаДијумерси Мбокани дефинитивно неће истрчати на терен Олимпијског стадиона.

Тренер Кијевљана Александар Хацкевич потврдио је да ће Мбокани због проблема са повредом мишића поново заиграти тек после Нове године. Ни хрватски
дефанзивацДомагој Вида се још није у потпуности опоравио од повреде.

“Мбокани дефинитивно неће видети терена до краја година. Прилично је озбиљна повреда коју има. То је стварно велики ударац за нас, јер се ради о најбољем стрелцу Динама. Што се тиче Виде, он претходних дана није тренирао са екипом, тако да сумњам да ће наступити”, рекао је Хацкевич новинарима у Кијеву.

У првом окршају против Партизана фудбалери Динама су успели да направе преокрет након што су на полувремену губили са 2:0. А ни у осталим мечевима групне фазе Кијевљани нису бриљирали у првим полувременима. Новинаре је занимало зашто је то тако?

”Тако играмо да би мечеви били занимљивији (хаха). Наравно да хоћемо да постигнемо гол на почетку, али свака утакмица је другачија прича.”

Динамо је, попут Партизана, већ изборио пласман у нокаут фазу Лиге Европе, а освојиће и прво место у групи ако буде непоражен.

“Играчи добро знају да постоји и разлика када је у питању висина премија за освајање првог, односно другог места. У сваком случају, хоћемо да победимо”, закључио је Хацкевич.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар