Флојд: Штедео сам Мекгрегора да би потрајала борба!

Амерички боксер Флојд Мејведер истакао је да је "борба века" са ММА шампионом Конором Мекгрегором потрајала јер је желео да публици пружи дужу забаву.

Остали спортови 08.12.2017 | 12:30
Флојд: Штедео сам Мекгрегора да би потрајала борба!
Мејведер је Ирца савладао техничким нокаутом у десетој рунди у спектаклу у Лас Вегасу крајем августа, забележивши јубиларну 50. победу у каријери.

Иако је меч фантастичног Мејвејдера и срчаног Мекгрегора помпезно најављиван, они који воле бокс нису добили ни квалитетну ни равноправну борбу, јер је она трајала онолико колико је требало да се задовољи публика, а онда је Флојд преузео ствари у своје руке, изударао Конора, узео новац и отишао у легенду.

"Ја сам пустио борбу да траје, могао сам да је завршим много, много раније. Чувао сам Мекгрегора, желио сам да спектакл траје дуго, да се људи који гледају не би разочарали. То је истина", рекао је Мејведер.

Њега је претходних недеља "прозивао" бивши шампион Оскар де ла Хоја да је "оскрнавио" племениту вештину борбом са ММА борцем, истакавши да би га он у 44. години победио за две рунде.

"Није ли се он бунио и желео да спречи борбу? А сад жели да се бори са Мекгрегором. Или је лицемер или му фали новца за кокаин. Дечко и даље шмрче линије", одговори му је Мејведер.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар