СП - Цвијић: Немамо чега да се плашимо!

Рукометашица чији је погодак одлучио меч Немачка - Србија, поручује да ће тим играти максимално на сваком наредном мечу.

Остали спортови 06.12.2017 | 10:15
СП - Цвијић: Немамо чега да се плашимо!
Србија је против Немица успела да освоји бод на Светском првенству, јер је Драгана Цвијић маестралним поготком три секунде пре краја меча обезбедила реми (22:22).

Рукометашице Србије остале су у трци за прво место у групи, али и добиле додатно на самопоуздању после храбре игре са домаћином.

"Немице су повеле на почетку 5:1, али смо успеле да преокренемо. Веома сам поносна на овај тим, јер смо се храбро бориле до краја и веровале да можемо", поручила је Цвијић.

Навела је да је меч против Немица управо модел по којем треба да играју.

"За мање од 24 сата нас очекује нови меч на шампионату, веома тежак, против Холандије, али нема кукања. Идемо даље, очекујем још једну тучу до краја", навела је Цвијић.

Она је рекла да Србија иде одличним путем у Лајпцигу, потп је у прве три утакмице освојила пет бодова - уписала две победе и реми.

"Ако наставимо овако немамо кога да се плашимо".

Србију већ данас очекује четврти дуел у групи против Холандије од 15.30 часова. Холанђанке после три одигране рунде имају скор 2-1 и тренутно су треће на табели групе Д.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар