50.000 евра за годишњицу брака

Фолк звијезда и бивши тенисер прославиће 26 година љубави на егзотичној дестинацији, и то са синовима Филипом, Стефаном и Виктором и будућом снајком Александром Пријовић.

Забава 06.12.2017 | 07:38
50.000 евра за годишњицу брака
Лепа Брена и Боба Живојиновић 7. децембра ће прославити 26 година брака. Власница „Гранда“ и бивши тенисер одлучили су да и овај пут отпутују на омиљену дестинацију - Тајланд, гдје су прошле године прославили сребрну свадбу.

На путовање у Азију с њима крећу синови Стефан и Виктор, као и Бобин насљедник из првог брака Филип с дјевојком Александром Пријовић. С обзиром на то да ће породица Живојиновић одсјести у једном од најлуксузнијих хотела у Кох Самуију, они ће за петнаестодневни одмор искеширати чак 50.000 евра.

Спремно изненађење

''Брена и Боба се баш радују овом путовању. Певачица је последњих месеци презадовољна пословним успесима, нарочито како је код публике прошла најновија песма „Зар је важно да л‘ се пјева или пева“, па ће на одмору уједно с породицом обележити и тај успех. Она је већ почела да се пакује и не слути да је на Тајланду од Бобе очекује изненађење, које он чува у строгој тајности од свих чланова породице'', прича извор близак Живојиновићима.



Он каже да ће фолк звијезда и бивши спортиста на одмору поново прочистити душу и тијело.

Детоксикација

''Када је пре шест година први пут била на Тајланду, Брена је открила благотворни програм детоксикације. Пошто јој се изузетно допао, препоручила га је Боби, који се такође од тога препородио. У питању је детокс свежим воћем и поврћем, као и супицама и чајевима од јединствених биљака. И њихов син Виктор је на овом третману, који му је помогао у мршављењу'', прича извор.

Брена се радује овом путовању

''Обожавам Тајланд! Нарочито кад идем са својом децом и Бобом. Прошле године нам је било прелепо. Сваки дан смо уживали и опуштали се на плажама, али и у хотелском комплексу. За мене је то било једно од најлепших путовања и једва чекам да опет одемо сви заједно. Чини ми се да ће то бити традиција породице Живојиновић'', рекла је пјевачица у једном интервјуу након повратка из Азије.



Свадба вијека 

Брена и Боба вјенчали су се 7. децембра 1991. Њихова свадба одржана је у тадашњем хотелу „Интерконтинентал“. Око 500 званица, међу којима су биле естрадне и спортске звијезде, увеличало је њихово славље.

Бидермајер је ухватила Драгана Мирковић, а кумовали су им Бренин менаџер Рака Ђокић и тениски стручњак Јан Циријак. Бобин пријатељ Борис Бекер није могао да дође на свадбу, али је младенцима као поклон послао „мерцедес“.

Извор: Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Али Стварно

06.12.2017 07:03

Да имају и мало морала ткз портали по имену Скандал,Свет,Стар и њему слицни требали би се стидјети о сталним натписима и ткз разводу Брене и Бобе а они Масалла 26 година зиве у љубави. Паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глисо 47

06.12.2017 09:52

За нову Годину узима пун Камион лове (100,000 €) а

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

06.12.2017 11:43

Тако Брена чува брак.Улаже у " љепотана" толику лову, зашто, то само она зна. А можда и због подјеле брачне стечевине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сеx-Туризам

06.12.2017 16:10

Овај бивси тенисер нема појима да се на Тајланд не иде са зеном и породицом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смоки

06.12.2017 18:09

Ајде брено мани се глупирања са фоткама,,па шездесетка је на прагу.

ОДГОВОРИТЕ