Бајић: Имали шансу, али смо се уплашили побједе!

Тренер Игокеа Драган Бајић честитао је Црвеној звезди на победи и истакао је да његова екипа није играла добро у одређеним сегментима.

Кошарка 05.12.2017 | 12:15
Бајић: Имали шансу, али смо се уплашили побједе!
Црвена звезда је у 10. колу АБА лиге победила Игокеу са 85:80.

"Пожелео бих Звезди пуно среће, била је добра утакмица, публика је могла да ужива. Морали смо да играмо перфектно, али у три сегмента нисмо играли, офанзивни скок, други напад Звезде, изугбљене лопте... Имали смо 17 изгубљених. Примили смо доста и из контра-напада које смо лоше бранили", рекао је Бајић.

Тренер Игокее је потом додао да је било доста грешека у континуитету. 

"У другом полувремену смо имали неку своју шансу, али да ли смо се препали победе или шта... углавном пуно грешака у континуитету, на крају нисмо имали снаге да преокренемо резултат. Окрећемо се Меги на свом паркету". 

Играч Игокее Ђорђе Милошевић казао је да су покушали у другом полвремену да стигну заостатак, али нису имали довољно снаге. 

"Мислим да је заслужена победа, ми смо катастрофално одиграли што се тиче одбране. У другом полувремену смо покушали да стигнемо заостатак, али смо нашим глупостима допустили Звезди да се одлепи на преко десет разлике и ту се утакмица завршила, а ми нисмо имали снаге да их јуримо до краја", рекао је Милошевић после меча.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар