Алимпијевић: Давидовац није случајно овдје!

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић задовољан је победом над Игокеом и још једном је истакао да Дејан Давидовац није случајно у овом клубу.

Кошарка 05.12.2017 | 11:45
Алимпијевић: Давидовац није случајно овдје!
Екипа Црвене звезде савладала је Игокеу са 85:80 у последњем мечу 10. кола АБА лиге.

"Игокеа је победила Цедевиту и Будућност и побеђивала је већ Звезду у Пиониру и види се та лагодност у њиховој игри из које долази добра партија и ја им честитам. Ми са друге стране смо у другом полувремену играли неозбиљно... десет минута добро па десет лоше. Долазе нам такви периоди после великих утакмица у ЕЛ и тиме ћемо да се позабавимо. Радује ме што и када шут не иде, добијете утакмицу, то је једина данас добра ствар", рекао је Алимпијевић. 

Он је потом истакао да Давидовац игра све боље и боље и да није случајно овде. 

"Игра све боље и рекао сам то после Реала, није случајно овде. Његова предност је поливалентност, има доста тога којима може да се посвети али иде у добром правцу као већина млађих играча", рекао је Алимпијевић, а потом и додао: 

"У Суперлиги са ФМП је играо на позицији један. Његова природна позивија није један али добро се сналази. Најважније је да има сигурност са лоптом јер када противничка линија изађе агресивније морате да имате сигурност. Мене радује поред њега и појављивање осталих играча, нарочито тих млађих". 

Када је реч о Лазаревићу, рекао је да је физичку ту, док је за Радичивећа истакао да мора да се бори са оваквим стварима. 

"Он (Лазаревић) је ту и физички је одличан, спрема се за Звезду и ту је кад год му се укаже прилика, да ли је ова сезона његова или следећа то цемо видети. Горе, доле, са свим тим стварима морају да се боре", рекао је Алимпијевић о Лазаревићу и Радичевићу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар