Желе да се скуће прије вјенчања

Дара Бубамара и њен 17 година млађи дечко Немања Безбрадица планирају да започну заједнички живот након девет мјесеци везе.

Забава 04.12.2017 | 14:18
Желе да се скуће прије вјенчања
Пјевачица и кошаркаш купују кућу на Дедињу чија је вриједност око милион евра, у коју ће се уселити почетком сљедеће године.

- С обзиром на то да су у посљедње вријеме све чешће заједно, они су одлучили да се скуће како би знатно више времена проводили заједно. Сматрају да су се довољно упознали и схватили да не могу једно без другог. Када су дошли на идеју да више не живе одвојено, Дара је предложила да купе кућу. Неће да је гради јер би то одузело доста времена. Било је у оптицају више локација, али на крају су се одлучили за Дедиње, где је пјевачица прије неколико година купила стан. Тренутно гледају куће и распитују се како би пронашли идеалну некретнину за себе. Преговори о куповини су у току и до краја године би папиролошки све требало да се ријеши. Они желе пространу кућу с великим двориштем - открива извор и додаје да ће с пјевачицом и кошаркашем живјети и њен син Коста.

- Немања је заволио Косту још на почетку њихове везе. Дијете је Дари, као и свакој мајци, најважније на свијету и Безбрадица то веома поштује. Коста се обрадовао што више неће живјети у стану и што ће имати велико двориште у ком ће моћи да се игра - каже добро обавијештен извор.

Бубамара планира да прода неке своје некретнине како би новац уложила у сређивање куће у најлуксузнијем дијелу града.

- Иако Дара доста ради и добро зарађује, решила је да станове које не користи прода и паре расподијели тамо гдје треба. Пошто је навикла да живи галантно, у ентеријер виле ће уложити огромну своту новца како би све изгледало савршено. Наравно, и Безбрадица ће финансијски учествовати у томе. Они желе да се скуће прије него што организују вјенчање, које пјевачица жели да се одржи у Дубаију - каже један фолкеркин пријатељ.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Про соап

04.12.2017 14:45

доста висе о њој просла и сито и ресето и. Копрен .па сто то има у њој или на њој да зраци стара пардусица видео сам је у црној гори на мотору вози а није се успијело попет па су јој помагали смијех и карикатура метар и зилет фолиранткиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

04.12.2017 15:46

Није он безбрадица, он је безмозгица. Јадна ли му мајка. Поред оволико дјевојака, он се фатио старе зене , мсјка да му буде. И није ти најгоре. Брдо пластике. Просла сито и ресето. Умјесто да мајку обрадује с унуцима он се фатио старог , распуклог , пластицног лавора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Про соап

05.12.2017 20:56

смијање до - - - - у цг ја на мотору ХД пред хотелом слети буба мара одједном проед л казе бато волела би се провозати на твом а ја јој имам бољиу од тебе води управао стигла моја и лказе ко ти ова ненарасла ????????

ОДГОВОРИТЕ