Сјајна Жељкова "Два света"

Препун Сава Центар, хитови "Милиметар", "Неко те има ноћас", "Дрска жено плава", "Суада", "Врањанка", "Љубави", "Звер", "Леђа о леђа", "Не куни ме, не ружи ме мајко", "Магла", "Јанош". . . у сwинг аранжману, више од 40 музичара из Цапитал Сwинг Оркестра и публика која у глас пева песме обележио је први од три београдска концерта "Два Света" Жељка Јоксимовића.

Забава 01.12.2017 | 22:57
Сјајна Жељкова "Два света"
Жељку су подршку на концерту дали супруга Јована, ћерка Мина, други чланови породице, затим Јелена Томашевић и Иван Босиљчић, тенисер Филип Крајиновић и Нина Радуловић, наш прослављени трубач Дејан Петровић са супругом, Илда Шаулић, модна креаторка Марија Тарлаћ, и многи други...



„Изузетно волим овај пројекат, волим да померам своје границе и зато сам на њега посебно поносан. Преко 40 музичара учествује у њему и изазов је био спојити све њих, изменити сваку песму, раставити је на ситне делове и поново спојити у једну другачију сwинг целину. Неке песме су биле тако једноставне, неке смо савладавали месецима као рецимо "Милиметар", бавили смо се сваким детаљем док сви нисмо били презадовољни. И баш толики рад, толика енергија, време овај пројекат и чине посебним. Пун Сава Центар и сјајна атмосфера су доказ да смо публика и ја на истој страни, због чега сам срећан и захвалан“, рекао је Јоксимовић.



На питање које песме су га посебно одушевиле како звуче у сwинг аранжману Жељко је рекао да су све сјајне јер су пажљиво биране оне које ће бити обрађене. "Ипак Мишел, Два смо света различита и Влајна су нас све оборили са ногу већ на прво слушање", појаснио је Јоксимовић.

Карте за прва два концерта Жељка Јоксимовића распродате су у рекордном року, а публика је вечерас показала да јој недостају пројекти и музика из "Два света". Следећи концерт је заказан за 8.12, док је због огромног интересованај отворен и трећи термин у Сава центру, 21.12.

"Када радите овакав пројекат, онда стварате жив организам, живу ствар, коју морате да одржавате. За нас то значе сталне пробе, стални концерти, нове нумере јер другачије он може да изгуби квалитет због којег смо га стварали. Ми смо тога свесни и зато ништа не препуштамо случају", рекао је Жељко Јоксимовић.



(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар