За Савићевића пјевао "Романију"

Халид Бешлић својом једноставношћу одушевљава на сваком кораку. Због тога је омиљен међу људима у цијелом региону и тешко се без његових пјесама може замислити дернек на простору бивше Југославије.

Забава 30.11.2017 | 18:45
За Савићевића пјевао "Романију"
Уз његове пјесме редовно се прослављају и спортски успјеси, тако да је сасвим нормално било што је управо Бешлић пјевао синоћ на свечаној вечери за делегацију УЕФА-е предвођену предсједником Александером Чеферином, а коју је организовао ФСБиХ на челу са Елведином Бегићем у једном од сарајевских ресторана.

- Познато је да ме воле сви спортисти на Балкану и да стално пјевам на рођенданима, свадбама... Посебно ми је драго што ме је пријатељ Дино Бегић позвао да направим мини концерт за таква спортска имена. Није мала ствар када се на једно мјесту окупе Ивица Осим, Давор Шукер, Дејан Савићевић, Душко Бајевић, Сеад Кајтаз... Већину њих знам већ годинама и често се дружимо. На мене је посебан дојам оставио први човјек УЕФА-е за којег сам поред "Првог пољубца" пјевао и "Миљацку". За Дејана Савићевића сам два пута отпјевао "Романију". Давор Шукер је мој пријатељ који зна све моје пјесме и могао би без проблема бити пратећи вокал на мојим наступима - у шали каже Халид Бешлић. 

Халид до краја године има велики број наступа, а како нам је рекао до почетка 2018. године публику би требао обрадовати једном новом композицијом. 

(Фактор)

Коментари / 0

Оставите коментар