Заједно пунац и зет на концерту

Председник ДС Драган Шутановац присуствовао је вечерас традиционалном донаторском концерту Ансамбла "Коло" и то заједно са тастом Мирославом Илићем.

Забава 29.11.2017 | 22:05
Заједно пунац и зет на концерту
Шутановац за "Блиц" каже да "често посећује културне манифестације", иако је, како у шали објашњава инжењер, а "људи обично мисле да инжењери воле само синусе и косинусе".

- Драго ми је да смо заједно овде, јер често због бројних пословних обавеза не стижемо да будемо довољно заједно. Међутим, посебно ми је драго што приход од улазница иде школи која заиста ради велики посао у васпитању и образовању глувих и наглувих, деце и омладине са другим сметњама у развоју. Често су људи са оваквим проблемима далеко од нас, не видимо их и не примећујемо, а ово је један од начина да се скрене пажња на њихове проблеме и да се уради колико може како би им се помогло - каже Шутановац.



Ансамбал "Коло" ће ове године целокупан приход од продаје улазница донирати наменски за прикупљање средстава за постављање и уређење сензорног врта у Школи за оштећене слухом-наглуве "Стефан Дечански" из Београда.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ратко

29.11.2017 23:15

А колико сте пара донирали ти и твој таст Сутановцу ? Јесте ли бар платили улазницу 300 дин.?

ОДГОВОРИТЕ