Хоће ли Новак поново бити непобједив?

Одговор даје његов фитнес тренер Марко Паники.

Тенис 02.12.2017 | 23:45
Хоће ли Новак поново бити непобједив?
Повратак Новака Ђоковића на терен је све ближи, фанови од њега очекују да поново буде онај стари, а важну улогу у великом повратку требало би да има његов фитнес тренерМарко Паники.

Италијански стручњак је у разговору за Теннис Италиано открио како је дошло до њихове сарадње.

„Први контакт је остварен током Мастерса у Монте Карлу где сам помагао симонеу Болелију и Алесандру Ђанесију. Новаков менаџмент је желео да зна моју ситуацију и да ли сам спреман за сарадњу. Тада нисам ни знао да је Новак прекинуо сарадњу са својим старим тимом, а онда смо поново разговарали на Ролан Гаросу. Ђоковић је од почетка био јасан, желео је ексклузивност и потпуну посвећеност са моје стране“, рекао је Паники

Он је дао одговор да ли Новак поново може да буде непобедив.

„Увек је желео да зна зашто радимо неку вежбу, жели да схвати ствари. Зна много о људском телу. Да ли поново може да постане непобедив? То је велико питање, он се мења као особа, постаје зрелији, а то значи да у његовом животу тенис више није једини, већ су ту породица и деца. То се дешава свакоме“, додао је Паники.

Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мики аустралија

03.12.2017 00:02

Само напред србине зелимти пуно среце и добру руку ти то мозес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

03.12.2017 06:48

И Федерер има дјецу, па игра феноменално а пуно је старији од Новака. Надам се да че и Ђоковић успјети да поврати самопоуздање и да настави побједнички низ. То му од срца желим. Ријешење лежи у Нолетовој глави.

ОДГОВОРИТЕ