Рокери добили сто хиљада евра

Будване ће у 2018. увести најпопуларнији бенд бивше Југе, а наступ ће трајати свега сат и по.

Забава 27.11.2017 | 14:24
Рокери добили сто хиљада евра
„Бијело дугме”, легендарни рокенрол бенд, свираће у Црној Гори за дочек 2018, а за наступ, који ће трајти свега сат и по, „дугмићи” су инкасирали чак 110.000 евра, сазнаје „Ало!”.

Некада најпопуларнији рок бенд бивше Југославије наступиће на градском тргу у Будви, а само дан раније, на истом месту, наступиће и Бајага, али за три пута мањи хонорар.

- Брега и Ален су направили одличну журку за дочек 2015, када су певали испред зидина Старог града пред више десетина хиљада људи. Управо због тога, челници града су одлучили да понове добро опробани рецепт, те су Будванима спремили одличну забаву уз некада најпопуларнији рок бенд са ових простора - каже добро обавештени извор за „Ало!” и додаје:

- Оно што се за сада зна јесте да ће наступ „Бијелог дугмета” у новогодишњој ноћи почети нешто пре поноћи, а требало би да траје тачно сат и по, али није искључено да потраје и дуже - објашњава наш извор. Међутим, оно што је за сада извесно је да Брега увелико ради на одабиру песама за новогодишњу ноћ и да ће, осим Алена Исламовића, пред Будванима ове године певати још један бивши члан популарног бенда.

 

- Осим Бреговића и Исламовића, ове године ће за дочек испред Старог града певати и Младен Војичић Тифа, а популарни рокери ће за наступ у најлуђој ноћи узети чак 110.000 евра - каже наш извор и додаје да се о Жељку Бебеку није ни размишљало, пошто творац бенда Горан Бреговић одавно не сарађује с њим.

С друге стране, само дан пре Нове године, на истом месту ће наступити и Бајага и „Инструктори”, а хонорар који је београдски рокер погодио скоро је три пута мањи од оног који ће добити „Бијело дугме”.



Бајага наступа у Будви дан пред дочек, а један од најпопуларнијих српских музичара добиће 35.000 евра за наступ. Осим њега, на позорници испред Старог града ће се 29. децембра појавити и београдска група С.А.Р.С. и хрватски бенд „Хладно пиво”, док је 1. јануар резервисан за „Елементал” и „Дубиоза колектив” - каже наш извор за крај.



И Брена пева у Црној Гори

Како је „Ало!” већ писао, фолк звезда Лепа Брена наступиће за дочек 2018. у хотелу „Палас” у Петровцу. Брена ће за новогодишњи наступ добити 100.000 евра, а осим ње, наступе су већ погодиле бројне домаће звезде. Тако ће Светлана Цеца Ражнатовић певати Бањалучанима, док ће Аца Лукас наступити у Беграду, испред Народне скупштине. Ана Николић, први пут након порођаја, наступиће управо у новогодишњој ноћи, и то у „Касини”...

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар