У сваком браку постоје трзавице

„Нема брака у којем не постоји размимоилажење у мишљењима”, не крије певачица за „Блиц“.

Забава 27.11.2017 | 07:42
У сваком браку постоје трзавице
Јелена Томашевић и Иван Босиљчић важе за пар који има један од најскладнијих бракова.
 
Обоје зраче позитивном енергијом, евидентно је да се изузетно воле и често истичу да је њихов дом препун љубави, поштовања и разумевања.

Све животне вредности труде се да усаде и својој наследници Нини.

Како је искреност једна од врлина коју обоје поседују, тако је и Јелена Томашевић истински за „Блиц“ причала о свом браку и без икаквог устезања је открила да не постоје само савршени моменти, већ и оне ситуације које, на крају крајева, брак и очврсну.

- Тајна савршеног брака не постоји, постоји само љубав и да ли се две особе слажу или не слажу. Постоје чарке, наравно, као и у сваком другом браку. И нема ту ко пре попусти, то није свађа да би се попуштало, то све иде у рок службе - каже Јелена Томашевић за „Блиц“.

Често се сматра да су уметници мало тежи, па смо је упитали да ли се слаже да и брак два уметника може да буде такав.

- Све зависи, нема ту правила ни међу нама певачима ни међу глумцима. „Сто људи, сто ћуди“ - то је стара изрека која се у овом случају показала као исправна - каже Јелена Томашевић.

Талентована и лепа певачица наступила је 24. новембра у Новом Саду, а кад је о њеним песмама реч, истиче да публика воли баш све:

- Публика тражи све моје песме и све синглове!

Јелена је, иначе, део жирија „Пинкове звездице“ и истиче да се труди да буде праведна.

- Могу вам рећи да смо се толико добро уходали, да свако зна свој посао и свако у складу са собом реагује, тако да ћу ја увек рећи оно што мислим и оно што сматрам да треба да се промени и поправи, а мислим да строга нећу бити, већ праведна - каже певачица.

Нисам школовани музичар

Како је Јелена Томашевић једна од истакнутијих певачица на музичкој сцени, занимало нас је да ли даје часове певања свом супругу, а онда је она открила да се није школовала у музичкој школи као што многи наслућују.

- Њему не требају часови певања, а ја нисам школовани музичар, то мало људи зна! Ја сам заправо завршила Прву крагујевачку гимназију и студирала сам Филолошки факултет, а сви мисле да сам завршила музичку школу, али ето нисам. Када сам била дете ишла сам у музичку школу да упишем соло певање, међутим, професори су рекли да нема потребе да кварим импостацију која је природно таква каква јесте за музику којом се бавим, а то је поп музика и изворна, јер кад упишете соло певање, потпуно се мења импостација гласа за оперско певање - открива Јелена Томашевић за „Блиц“.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Борка из Дервиша

27.11.2017 20:58

Е, шта једна Маргарета ради мом сину иза леђа, пола града зна, а он је јадан воли и не види ништа

ОДГОВОРИТЕ