Федерер: Очекујем величанствен повратак Новака!

Роџер Федерер, један од најбољих играча у историји тениса, рекао је да очекујем велике повратке од Новака Ђоковића, Ендија Марија и Стена Вавринке.

Тенис 27.11.2017 | 22:40
Федерер: Очекујем величанствен повратак Новака!
Швајцарац који иза себе има невероватну сезону у 36. години живота, сматра да очекује нешто слично од њих, као што су он и Рафа урадили.

"Када се враћате на терен то је увек изазов за ваше тело. То је и изазов за целокупни ваш тим јер морате да будете изузетно стрпљиви и позитивни. Да, очекујем од оних момака који су били у врху, Новака, Ендија и Стена, само најбоље и величанствен повратак", рекао је Федерер. 

Други играч света ове године освојио је Аутралијан опен и Вимблдон, и готово на сваком турниру на којем се појавио био је доминантан. 

"Не бих био уопште изненађен када би им ишло слично као што је ишло мени и Рафи. Када је реч о осталима, не знам тачно шта да очекујем. Надам се да ће и Нишикори, Бердих и Раонић да се врате и надам се да ће сви наступити на АО јер би то било феноменално", истако је Федерер. 

Федерер је ове сезоне освојио чак седам титула (Базел, Шангај, Вимблдон, Хале, Мајами, Индијан Велс и Аустралијан опен).

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мики данденонг

27.11.2017 23:20

зелимти пуно среце србине у зивоту буди поносан стоси србин

ОДГОВОРИТЕ