Бекер: Сахраните ме на Вимблдону

Славни тенисер и бивши тренер Новака Ђоковића, рекао да се не осећа као Немац иако има немачки пасош и поручио је да је Лондон његов дом.

Забава 22.11.2017 | 12:35
Бекер: Сахраните ме на Вимблдону
Бивши тренер српског тенисера Новака Ђоковића, Борис Бекер, изјавио је данас да се не осећа као Немац и да не жели да се враћа у земљу у којој је рођен.

"Имам немачки пасош, али се не осећам као Немац. Вероватно се никада нећу вратити у Немачку. Волео бих да ме сахране на Вимблдону, Лондон је мој дом", рекао је Бекер за британски лист Метро.

Он је још једном демантовао да није тачно да је банкротирао, али није желео да улази у детаље.

Бекер је тачно на данашњи дан пре 50 година рођен у немачком Лајмену.

Бивши светски број један је током каријере освојио је укупно 49 титула у синглу, међу којима су и три трофеја Вимблдона 1985, 1986. и 1989. године.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Оља

22.11.2017 12:12

Кад се вец не осјеца као Нијемац и не зели никад да се врати у Њемацку, могао је, за свој даљи зивот и вјецити дом, да изабере неку цеститију земљу. Енглези (као најбројнији Британци) нису ниста бољи од Нијемаца. Ако ико, ми Срби смо на властитој кози осјетили њихово "милосрдје".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Оља

23.11.2017 09:35

Е баш си нас Србе почео поредити са Енглезима и Њемцима, ми смо за њих тако мајушни да нас у свјетској или пак у ЕУ консталацији није моуће ни примјетити.