Бивши Анин дечко очекује принову

Познати пар се упознао пре две године, а љубав се десила на први поглед.

Забава 22.11.2017 | 07:41
Бивши Анин дечко очекује принову
Како „Ало!” ексклузивно сазнаје, кошаркаш Иван Паунић се у августу ове године оженио Милицом Јелић, некадашњом мис Србије, а њих двоје ће за четири месеца постати родитељи.

Екипа „Ало!” срела је Ивана и Милицу на лету из Истанбула за Београд, на којем су у економској класи размењивали нежности и шушкали о доласку принове.



Након што су се удобно сместили, стјуардеса се убрзо створила испред Ивана и Милице и љубазно их упитала да ли је све како треба и да ли може нешто да учини за њих. Милица је затражила јастук како би га ставила иза леђа, јер јој је било неудобно. У том тренутку, стјуардеса јој се обратила:

- Ви сте у другом стању? Који месец? - упитала је љубазно.
- Шести - одговорила јој је тихо Милица.



Након полетања авиона, кошаркаш је рекао својој супрузи да искористи слободно место поред њих и да прилегне.
Мазио ју је по стомаку, љубио и говорио да ће беба уживати на путу до Београда.
Како „Ало!” сазнаје од извора блиског познатом пару, Иван и Милица су се упознали пре више од две године преко заједничких пријатеља, а љубав се десила на први поглед.

Милицу повезивали са Панајотовићем и Ћеранићем

Милица Јелић постала је мис Србије 2010. и тада је скренула пажњу медија на себе. О њеном љубавном животу само се спекулисало, а била је довођена у везу са Филипом Панајотовићем, бившим дечком Станије Добројевић, као и са певачем Ненадом Ћеранићем, у чијем споту је глумила.
- Након краха везе с Аном Ивановић, Иван се повукао из јавности. Није желео да се његово име више повлачи по жутој штампи и желео је да се та прича што пре заборави. Након неуспеле везе са познатом тенисерком, Милица је дошла у правом тренутку. Ивану се допала на први поглед и тада је знао да је она идеална девојка за њега - открива извор близак пару за „Ало!” и додаје:



 Њих двоје су скоро две и по године заједно и одлично се слажу. Милица је фина и скромна девојка, што се Ивану посебно допало. Пре шест месеци су сазнали да је трудна, а како Иван није желео да се беба роди у ванбрачној заједници, запросио је своју драгу, која је одмах пристала. Венчање је обављено у тајности, јер нису желели да се медијски експонирају. Слављу је присуствовао само одабрани круг пријатеља, као и чланови породица - открива извор за „Ало!” и додаје да је Милица боравила у Шпанији код Ивана док је играо за Фуенлабраду, а да је након његовог преласка у Турску решила да га подржи и напусти Београд због његове кошаркашке каријере.

Новопечени младенци избегавају да своју љубав експонирају на друштвеним мрежама, па тако Паунић не користи Инстаграм и Фејбук, већ само Твитер, на којем је током њихове везе само једном објавио заједничку фотографију, док Милица на свом Инстаграм налогу има тек две заједничке фотографије.

Кратка веза са Аном Ивановић

Иван Паунић био је у краткој вези са тенисерком Аном Ивановић, која га је оставила након само три месеца. Тада се спекулисало да су Анини родитељи били против њихове везе, а када је информација да су заједно дошла до медија, тенисерка је решила да га откачи. - Једна веза је уништена. Ана и ја нисмо више заједно, а све због медија - рекао је тада Иван.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар