Јелена нападнута у Истамбулу

Јелена Карлеуша доживела је прави шок када су је у Истанбулу два мушкарца напала и изгурали њен аутомобил с пута, пишу турски медији.

Забава 21.11.2017 | 07:26
Јелена нападнута у Истамбулу
Дива често борави у највећем турском граду, где њен супруг, фудбалер Душко Тошић, игра за Бешикташ. Тако је недавно, чим је слетела у Истанбул, Јелена кренула у обилазак града аутомобилом и тада је доживела непријатност.

Турски медији већ данима брује о том инциденту. Наводно, Карлеушу су снимила два мушкарца, па су је својим аутомобилом пратили кроз град.

- Јелена је проживела прави шок пре неколико дана. Током вожње градом њу су буквално напала два мушкарца. Видевши да је сама у колима, они су кренули да прате њен ауто у намери да је повреде. Када су за то нашли погодан моменат, на месту где није била гужва, кренули су својим аутомобилом на њен и изгурали је с пута, а потом је вербално напали - рекао је извор за турске медије и додао да певачица пуком срећом није повређена:

- Добро да је прошла без повреда. Успела је да на време закочи, па није дошло до тежих последица. Та два мушкарца су одмах побегла са места инцидента, али очевици су запамтили регистарски број. Јелена је била уплашена и није могла да верује да је неко спреман на толико дивљаштво, а полиција је преузела све мере да починиоце пронађу.

Како даље наводе турски медији, Душко је веома узнемирен због инцидента који је његова супруга доживела, па је одлучио да јој унајми два телохранитеља која ће је чувати током боравка у Турској.

Карлеушин менаџер је био кратак поводом онога што се пише у Турској:

- Турски медији претерују, тако нешто се није догодило - изјавио је Бирташевић.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

соколац

21.11.2017 14:57

Она је невикла на друство тјелохранитеља јос из периода док је била у браку са Карицем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудован

23.11.2017 18:57

Тако је буразеру

Name

бск

21.11.2017 17:33

малп прави рекламу за себе толики Истанбул она је у њему сасвим неприметна и да би неко Исао за њом а уосталом ко зна знате ону стару узреку и кер неце док куја не мане репом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цирцус Цолорадо

21.11.2017 19:33

Мозда је пратио Дјидомова