Нигдје ја не идем!

"Лоше сам се изразио. . . Казао сам да би било лепо играти са Нејмаром и Мбапеом. Једног дана". . .

Фудбал 22.11.2017 | 12:00
Нигдје ја не идем!
Понајбољи фудбалер Атлетика Антоан Гризман каже да се није покајао што је летос одлучио да остане у клубу и додао да не планира одлазак! 

Претходних дана разни медији јављали су како је Барселона обезбедила потпис сјајног Француза за 100.000.000 евра, међутим, од тог посла, очигледно нема ништа. Тако барем тврди сам Гризман...

"Не жалим што сам остао. То је био мој избор", изјавио је он у познатој емисији Телефут на једној од најпопуларнијих европских телевизија ТФ1. 

Гризман је у великој кризи, гол за Мадриђане није дао пуна два месеца - илити 723 минута - али то га не брине превише. Он поручује да ће радити још напорније како би се што пре вратио у форму.

"Моје је да тренирам и да радим, све зависи од мене. Имам тај проблем да неке утакмице не могу да заборавим. Радим и на томе"...

Будућност једног од најбољих нападача данашњице оно што је јавност највише занима. Дакле?

"Дефинитивно не идем никуда у јануару! Долазе нам Дијего Коста и Витоло. Бићемо јаки, борићемо се до краја. Нисам разговарао са председником о одласку". 

Новинара је занимало зашто је изјавио да би волео да игра у трилингу са Нејмаром и Мбапеом...

"Лоше сам се изразио... Казао сам да би било лепо. Једног дана... То свакако не значи да ћу прећи у Пари Сен Жермен", закључио је Гризман.  

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар