Ударио у ауто министра полиције

Мушкарац из Бијелог Поља чији су иницијали А. Б. (35) ухапшен је након што је управљајући аутомобилом под дејством алкохола ударио у полицијско возило у којем се налазио министар унутрашњих послова Црне Горе Мевлудин Нухоџић, а потом побјегао са лица места, саопштила је црногорска полиција.

Регион 18.11.2017 | 15:19
Ударио у ауто министра полиције
Из полиције су навели да се саобраћајна незгода догодила синоћ у 22.25 часова на излазу из Берана, те да је А.Б. управљао аутомобилом "голф пет" који је ударио у службено возило "мерцедес", за чијим воланом је био службеник МУП-а, а у којем је био министар Нухоџић.
 
У саопштењу се наводи да је А.Б. прешао возилом преко пуне линије на супротну страну коловоза и у кривини се сударио са возилом у којем се налазио министар Нухоџић, а потом побјегао.

Том приликом је на службеном "мерцедесу" настала мања материјална штета, а министар није задобио повреде.

- Након сат времена од догађаја, службеници Центра безбједности Беране зауставили су возило којим је управљао А.Б. и том приликом га лишили слободе због почињеног прекршаја напуштање лица места саобраћање незгоде из Закона о безбедности саобраћаја на путевима - наводи се у саопштењу.

Алкотестирањем је утврђено да је А.Б. управљао возилом под дејством алкохола. Он ће бити приведен судији за прекршаје у Беранама уз захтјев за покретање прекршајног поступка.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ђидо .

18.11.2017 17:07

Како га није срамота тако да дивља по цести и то под дејством алкохола .

ОДГОВОРИТЕ