Катарина први пут о љубавној вези

Иако о свом приватном животу и партнерима не говори много, сексепилна глумица признаје да није често у емотивним везама, али да је тада сасвим посвећена дечку.

Србија 18.11.2017 | 10:00
Катарина први пут о љубавној вези
Катарина Радивојевић открила нам је каква је када се угасе камере, у четири зида са вољеном особом. Иако јој мушкарци често прилазе, она остаје доследна ставу да када је заљубљена, воли само једну особу.

"Наравно да никада не варам, врло ретко сам у вези и онда сам изузетно верна, посвећена и лојална", каже нам кроз осмех.

Међутим, о тренутном емотивном статусу не жели да говори. За разлику од многих колегиница које емотивни статус експонирају на друштвеним мрежама, Катарина нема профил ни на Фејсбуку ни на Инстаграму.

"Ја волим своју интиму и приватност, зато и немам јавне мреже. То што имам такав став ми не доноси пуно добрих ствари, али на тај начин успевам да сачувам мир и интиму. У јавном животу сам од своје 21. године, па сам се мало уморила од тога. А и зашто би људи знали?", каже. 

Оно о чему радо говори јесте како постиже да изгледа прелепо без ботокса и филера.



"Ја се трудим да будем природна. Започела сам каријеру са имиџом природне девојке. Захвална сам богу што имам природну лепоту. Трудим се да је што дуже задржим. Вежбањем, позитивним мислима, медитацијом... Не знам да ли сте знали да кундалини јога драстично подмлађује, скоро свакодневно је радим кад год имам времена."

Радивојевићева ће се још неко време задржати у Србији јер ради на неколико пројеката. Док снима другу сезону серије “Убице мог оца”, глумица преговара за још један велики пројекат.

"У Америку се враћам тек на пролеће јер тада имам заказане пројекте. Сада не морам да јурим кастинге и пилот сезоне, па могу више времена да проводим у Београду и радим овде неке пројекте, као што тренутно преговарам да учествујем у великој серији на зиму", каже глумица.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Торпедо

18.11.2017 09:56

Лијепа,симпатицна,згодна. Права зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

18.11.2017 17:07

Како изгледа крива зена?