Адебајорове мрачне тајне...

Хтео сам да се убијем више пута! "Породица се одвратно понашала према мени, зато и мењам често број телефона", рекао је Адебајор.

Фудбал 23.11.2017 | 00:00
Адебајорове мрачне тајне...
Емануел Адебајор открио је да је имао самоубилачке мисли и то више пута због начина на који је његова породица покушавала да манипулише с њим због новца.

С обзиром на то да је имао плату од преко 170.000 фунти недељно у Манчестер Ситију и Тотенхему, имали су због чеа и да га зову.

Потиче из Тогоа тако да је његово богатство било пут којим је његов однос с породицом отишао у погрешном смеру.

"Више пута сам хтео да се убијем. И то се догађа годинама. Гади ми се како је све дошли до ове тачке. Ипак, осећам велико олакшање сада док говоримо о томе. Моја играчка каријера ће се завршити за три или четири године. А моје породично име ће остати заувек - заједно са тим људима", рекао је Адебајор.

Наставио је да говори о овој теми, да то "избаци" из себе.

"Тешко је закопати неке ствари када се тако тешко трудите да подигнете породицу из сиромаштва, а они и даље иду против тебе. Увек сам говорио браћи да смо изманипулисани од стране породице".

Адебајор је нашао начин да се барем на прву лопту избори са свим тим. Врло прост.

"Често мењам број телефона тако да породица не може да ме контактира. Зову ме, не да виде како сам, већ да траже паре. Тако је било и када сам био повређен у Тотенхему и када ми је било тешко".

Присетио се Адебајор те ситуације.

"Док сам ишао на скенер звонио ми је телефон где су ме питали да ли могу да платим деци школарину. Па могли су у најмању руку да ме питају како сам пре него што су то тражили".

Иако у интервјуу није одређено говорио о ком члану породице се ради, познато је да има лош однос са мајком. Чак ју је 2014. године оптушио да је користила црну магију на њему. Било је тврдњи и да ју је избацио из породичне куће.

Адебајор тренутно наступа за Истанбул Башакшехир.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

071

23.11.2017 00:55

Човјек нема ништа мрачно у себи већ има похлепну фамилију (као и многи други)

ОДГОВОРИТЕ