Група "Бад карма" осваја свијет

Плесна група "Бад карма" прије неколико дана учествовала је на такмичењу "Данце Мастерс 2017" које је одржано у Македонији. бАД

Република Српска 17.11.2017 | 15:10
Група "Бад карма" осваја свијет
Након освојеног првог мјеста у својој категорији - стреет схоw данце, ова плесна група пласирала се у топ 14 најбољих кореографија цијелог такмичења, у конкуренцији од преко 600 наступа.

Иако постоје непуне двије године, група плесача под именом “Бед карма” већ је оставила траг у овој врсти умјетничког исказивања. Иако су за такмичење у Македонији имали мало времена за саму припрему, показали су да су уиграни и добро организовани те да су спремни за свјетска такмичења.

Група тренутно има 20 чланова који се труде без обзира на мало поштован плес у земљи у којој живе и скоро никакву финансијску подршку, настоје да својим трудом и радом покажу да могу остварити сјајне резултате.

Ова група је узела учешће на бројним хуманитарним концертима, од којих су неке и сами организовали, а оно што у наредном периоду планирају јесте и одржавање годишњег концерта.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

старији неко

17.11.2017 15:12

Свака цаст тој дјеци и моје је дијете у тој групи ... хвала сластицарној Моцарт које је пљувала по тој дјеци када су досла да питају за донаторска средства свака му цаст колико је лос цовек могао је реци немам а не омалозавати и говорити реци које нису за дјецу тог узраста ... хвала Мици насем нацелнику који је их одбио такодје понизно ал ипак дјеца су се трудила мање висе прво мјесто ал јуцерасњи добротворни концерт много тога је рекао да су та дјеца хумана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није битно

18.11.2017 22:00

Још само да се зна колико је особа која је основала групу дрска, да се преко телефона дере на старије особе. Крајње некултурно!

Name

..

21.11.2017 23:07

Не бих се сложила са претходним коментаром. Игром случаја познајем дјевојку која је основала групу и могу рећи да је то једно дивно створење које је пуно поштовања и сигурно никада не би повисила тон на старијег, а камоли се дерала.. Колико људи могу да завиде на успјеху, па ово је ужас. Вама клинци свака част, само тако наставите, одлични сте!!!!!

Name

Поносна Мајка

22.11.2017 00:07

Поштовани, Када Вам обраћа неки виши фактор од Вас, нека Вас не изненадјује повишен тон, једноставно некада млади људи постигну више него што ћете Ви икада, све је то део живота! Срдачан поздрав! :*

Name

Уметник

22.11.2017 00:32

Ширење дезинформација је још већа срамота за старију особу него некултура као вид кућног одгоја који се Вас апсолутно не тиче, а да не спомињемо омаловажавање деце која културу у нашем граду подижу на виши ниво!!

Name

..

21.11.2017 23:01

Не бих се сложила са претходним коментаром. Игром случаја познајем јако добро дјевојку која је основала групу и могу рећи да је то једно дивно створење пуно поштовања које никаа не би повисило тон на стартијег.. Колико људи могу да завиде на успјеху, па ово је ужас.. Свака част клинци само тако наставите имате нашу подршку!!

ОДГОВОРИТЕ