Партизан суспендовао Семјуелса!

(Не)очекивана одлука клуба из Хумске! Кошаркашки клуб Партизан суспендовао је центра са Јамајке Самарда Семјуелса због нарушавања клупске дисциплине као и одредаба уговора.  Искусни центар ван тима до одлуке дисциплинске комисије клуба.

Кошарка 16.11.2017 | 14:45
Партизан суспендовао Семјуелса!
Суспензија ће бити активна до коначне одлуке дисциплинске комисије клуба.

Семјуелс је после пораза од Албе на Инстаграму критиковао клуб, тренера Мирослава Николића, питао кад ће плата и имао један сексистички коментар о новинаркама.

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић је рекао да је Семјуелс добио прву плату, иако је тек 20 дана у клубу.

Не можемо да кажемо да је изненађење.  Могло је то да се наслути после данашњег  обраћања председника црно-белих Остоје Мијаиловића! Партизан је до даљег супендовао центра са Јамајке Самарда Семјуелса.
„КК Партизан НИС, донео је одлуку да због нарушавања клупске дисциплине као и одредаба уговора, суспендује центра Самарда Семјуелса. Суспензија ће бити активна до коначне одлуке дисциплинске комисије клуба поводом прекрашаја које је кошаркаш учинио“, стоји у саопштењу Партизана.

Некадашњи члан Барселоне је после пораза од Албе био активан на Инстаграму. Пожалио се да није примио плату и уз ушао у расправу са појединим навијачима најтрофејнијег српског клуба.

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да је донео одлуку да суспендује свог играча Самарда Семјуелса "због нарушавања клупске дисциплине, као и одредаба уговора".

Суспензија ће важити до коначне одлуке дисциплинске комисије клуба, поводом прекршаја које је начинио кошаркаш са Јамајке.

Семјуелс је објавио два статуса на Инстаграму, од којих је у првом, после меча против Албе, критиковао одлуку тренера Мирослава Николића да га повуче на клупу и рекао да "углавном не даје изјаве женама", где је остало нејасно шта је тиме хтео да каже.

У среду је приредио још већу тираду, у оквиру које је питао када ће да му "легне" прва плата, жалио се да га не поштују и објашњавао како само брани свој лични интегритет.

Ова одлука значи да ће Партизан у суботу највероватније дочекати Олимпију без свог последњег појачања.

Самјуелс је наступио на три утакмице АБА лиге и две утакмице Еврокупа. На дебију против Цибоне забележио је 16 поена и шест скокова, а најбољу партију пружио против Локомотиве Кубањ, када је имао 17 поена, 11 скокова и три асистенције.

Сигурно је да ће Семјуелс прескочити дуел против Олимпије у Београду. 

Извор: Б92/моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар