Загорац три године у Партизану!

Раде Загорац нови је кошаркаш Партизана и са ‘црно-белима’ ће потписати трогодишњи уговор, потврђено је за Б92.

Кошарка 15.11.2017 | 16:00
Загорац три године у Партизану!
Загорац ће бити представљен на ванредној конференцији за медије на стадиону у Хумској 1, од 16.30.

Конференцију је заказао председник клуба Остоја Мијаиловић и спекулисало се да ће бити приче о Самарду Семјуелсу који је критиковао клуб, као и о судбини тренера Мирослава Николића, али она никада није била под знаком питања.

У међувремену, он је за телевизију "Арена спорт" изјавио да му је играње у црно-белом дресу дечачка жеља, али и да су постојале несугласице између његовог менаџера и клуба – Партизан је желео потпис на три године и када је тај детаљ утаначен, сарадња ће бити обелодањена. 

"Од старта сам желео да заиграм за Партизан, то је нека моја дечачка жеља. Увек сам имао три жеље. Једна је била Партизан, друга репрезентација и трећа НБА лига. По површини сам загребао друге две, а и даље имам прилику да остварим трећу и заиграм за Партизан", рекао је недавно Загорац. 

Финансијски уговори нису још познати, али је момак из Београда истакао да му тај аспект није превише важан. 

Талентовани играч је претходних је претходних пет сезона играо за Мегу, да би летос потписао трогодишњи уговор са Мемфис Гризлисима. 

Међутим пред почетак НБА сезоне су у Мемфису одлучили да је Загорац вишак и раскинули су уговор са 22-годишњим Радетом који игра на позицији крила.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар