СП: Шенгелија не игра против Србије!

Шесторица играча из Басконије неће играти за своје репрезентације.

Кошарка 17.11.2017 | 10:30
СП: Шенгелија не игра против Србије!
Јанис Тима из Басконије објавио је на свом Инстаграм профилу да неће играти за Летонију у квалификацијама за Светско првенство. А то исто се односи на његове саиграче.

Он и саиграчи из Басконије су имали састанак и одлучили су да не играју за своје репрезентације. То значи да ни Торнике Шенгелија неће играти за Грузију, па ће посао Србије у дуелу са овим тимом бити олакшан 27. новембра у дворани Александар Николић.

Поред њих двојице за своје репрезентације неће играти ни Марселињо Уертас (Бразил), Џејсон Грејнџер (Уругвај), Јоханес Војтман (Немачка), Венсан Појрие (Француска), Илмане Диоп (Шпанија).

"Ми смо као евролигшаки играчи у ситуацији у којој никада није требало да се нађемо. Морамо да бирамо између тога да будемо запослени (чиме издржавамо наше породице) и играња за нашу земљу. Ова ситуација није наша одговорност, али морамо да донесемо одлуку поводом тога. Ми смо у клубу разговарали о овој ситуацији и одлучили да, због лошег старта сезоне и новог тренера, не играмо за репрезентације у првој етапи квалификација", рекао је Тима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар