Семјуелс: Гдје је моја плата?!

"Лош сам човек зато што имам м. . а и не дозвољавам да ико прича против мене. Имате један живот и ако не станете за себе људи ће вас прегазити. Кога треба да питам за своју прву плату", пита се центар Партизана.

Кошарка 15.11.2017 | 20:15
Семјуелс: Гдје је моја плата?!
Страсти су се озбиљно узбуркале у Хумској 1. Недуго пошто је део навијача исмевао играче Партизана повицима "Дефенце, дефенце (одбрана, одбрана)", онда и поручио тренеру Мирославу Николићу да иде из клуба, центар Самардо Семјуелс запалио је ватру на друштвеним мрежама.

Момак са Јамајке, иначе од раније познат по неконвенцијалном понашању и говору без длаке на језику, имао је претходне ноћи, али и јутра озбиљну препирку са својим пратиоцима, где је написао многе ствари, отворено. 

Семјуелс се, између осталог дотакао питања - где је његова плата?

"Добро јутро свима ("Топ оф тхе морнинг" је ирска варијација поздрава). Благословен сам јер сам дочекао још једно. Чувајте своју срећу. Ратник сам за своју породицу, ратник сам за оне који ме подржавају", започео је Семјуелс, па наставио директно:

"Ово је мој други тим ове сезоне, можда сам ја проблем? Још нисам добио ниједну плату, а мене називају проблемом. Замислите да играте с осмехом и срећом, а не добијате плату. А на све то још вас и не поштују... Много волим кошарку, али дефинитивно морам да откријем још нешто човече..."

У даху је наставио:

"Лош сам човек зато што имам м..а и не дозвољавам да ико прича против мене. Имате један живот и ако не станете за себе људи ће вас прегазити. Кога треба да питам за своју прву плату? Јер, ово више није забава, него бизнис", стоји у поруци Самарда Семјуелса. 

Семјуелс је претходно успео да поткачи и тренера Мирослава Николића. 

"Синоћ је била лоша утакмица за нас јер је тренер мислио да је боље да седим на клупи и гледам. Хвала… Зашто увек ја? Надам се да ће следећа година бити боља".

На све то Семјуелс је поменуо и колегиницу телевизије Спорт Клуб, која је радила свој посао у дворани Александар Николић пре, током и после утакмице са Албом, уз непристојан коментар.

"Иначе не дајем изјаве женама, јер знате већ шта".

Самардо, треба да те је срамота!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар