За Бренин наступ 100 хиљада евра

Најпопуларнија певачица бивше Југославије певаће у хотелу „Палас” у Петровцу, а припреме за дочек 2018. године увелико су почеле

Забава 15.11.2017 | 12:56
За Бренин наступ 100 хиљада евра
Лепа Брена уговорила је наступ у најлуђој ноћи у једном луксузном хотелу у Петровцу, за који ће добити чак 100.000 евра, ексклузивно сазнаје „Ало!”.

Менаџмент хотела је по сваку цену желео да им највећа балканска фолк звезда пева у најлуђој ноћи. Због тога нису штедели ни на Бренином хонорару, али ни на декорацији сале у којој ће гости хотела са Бреном дочекати Нову годину - каже на почетку разговора за „Ало!” извор близак певачици и објашњава да је Брена већ почела да се припрема за тај наступ.

- Одмах су јој понудили 100.000 евра, што је она без превише размишљања прихватила. Осим хонорара, пресудило је и то што ће овога пута наступити у затвореном простору, тим пре што је претходних година за дочек углавном певала по градским трговима. Како је сурови професионалац, ни ово дружење са публиком неће препустити случају, те је већ почела да осмишљава наступ. Стало јој је да гостима хотела дочек на којем она пева остане у најлепшем сећању, па већ данима брижљиво бира репертоар - каже наш извор и додаје да ће публика имати прилику да ужива у Брениним највећим хитовима.

 - Сада је на реду бирање стајлинга за најлуђу ноћ, а Брена планира да се неколико пута пресвуче. Биће то прави спектакл на бини, на шта је њена публика свих ових година и навикла - каже наш извор и додаје да са припремама не заостаје ни менаџмент хотела.

- Ангажован је тим стручњака за ентеријер, па ће свечана сала у хотелу добити потпуно ново рухо.

Иначе, фолк дива је светску турнеју „Зар је важно да л’ се пева или пјева?” започела 11. новембра концертом у аустријској престоници.

Тада је први пут сцену делила са сином Стефаном, а велика турнеја уједно је и прослава 35 година Бренине каријере.

За мање од две недеље, Брена ће поново наступити у Бечу, а потом на ред долазе концерти у Бугарској и Словенији.

(Ало)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Оља

15.11.2017 13:42

Ето, народе, зар нам треба јос несто. Хљеба и игара, па куд цес висе и боље. Хљеба, ако нема, има у контејнерима, пјесме, на сваком кораку а најлудје у најлудјој ноци. Оно мало цркавице, остављајмо на страну па на вријеме резервисимо улазнице и тако напунимо пјеваљки дзеп. Нема смисла ни сама помисао на гледање "највеце звијезде" за ситне паре. Ем је највеца, ем це да се "ломи", да јасе и ко зна ста. Нас ради, наравно. И ста је 100.000 € за такав "рад", ниста. Ма, милина сто нам дадосте ову информацију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

15.11.2017 14:35

Ја за те паре Стонесе доведем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јакако

15.11.2017 17:46

за те паре могли сте бору дрљацу довест

ОДГОВОРИТЕ
Name

брено

15.11.2017 18:19

Само сањај ту лову и дизи себи цену ! Убедјен сам да сви зивојиновици заједно са снајком ,да сви певају неби видели нити пола пара.МАЛО МАРКЕНТИНГА НЕСКОДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бансхее

15.11.2017 20:39

Пјеваче гарант за десетоструко мању суму. Организатори који имају неће сигурно бацити 100 000 ЕУР за њен наступ, Исплатније им је за ту суму да сједе скрштених руку,. Али ако Држава плаћа, то је друга прича. И код нас је Бреговић у БЛ за Српску Нову 2017, узео исто, отаљао концерт као да свира козама, стока киснула на сусњежици и слушала !!!! Сто??? Има интернет , бар данас!