Тони Цетински се огласио писмом

Певач Тони Цетински је прије нешто више од десет дана изазвао стравичну несрећу у којој је страдао човјек, а сада се огласио потресним писмо.

Забава 15.11.2017 | 12:46
Тони Цетински се огласио писмом
Тони је 3. новембра око 14 сати у ровињској Пустој улици својим Мерцедесом налетео на 62-годишњег Ибрахима Кевљанина, који нажалост више није жив.

Још није утврђено да ли је Кевљанин већ мртав лежао на путу или га је усмртио познати пјевач који га је прегазио. То ће показати резултати токсиколошког вјештачења.

Тони се још једном огласио на друштвеним мрежама и замолио све оне који се баве претпоставкама да то више не раде, већ да сачекају да званичници саопште своје закључке:

- Молим медије да не износе полуинформације у вези околности несреће као ни непотпуне и неслужбене резултате обдукције и вјештачења јер на тај непрофесионалан начин не чините ништа паметно како би олакшали ни једној од породица већ само наносите бол свима. Стрпимо се да се истрага приведе крају и да се утврде све релевантне чињенице тог несретног догађаја. Молим чак и чланове моје породице да не коментаришу неслужбене информације - написао је између осталог пјевач.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар