"Против ЦСКА је неопходна помоћ навијача!"

Црвено-бели у понедељак увече почињу припрему дуела са "армејцима".

Кошарка 13.11.2017 | 19:00
"Против ЦСКА је неопходна помоћ навијача!"
Чланови центарске линије Црвене звезде, који ове јесени први пут наступају у Евролиги, импресионирани су атмосфером на утакмицама елитног континенталног такмичења и надају се да ће у среду (19.00) против ЦСКА трибине Београдске арене поново бити испуњене бучним навијачима.

Истини за вољу, против Бамберга је услед преклапања термина са фудбалском утакмицом Арсенал - Црвена звезда, посета била слабија него иначе, али се овог пута очекује повратак уобичајеним бројкама.

Матијас Лесор, Никола Јовановић и Стефан Јанковић у понедељак су са једног промотивног догађаја у Београду упутили апел навијачима да дођу у што већем броју и помогну екипи у намери да победом над ЦСКА направи истински подвиг.

"Велика утакмица је пред нама. Да бисмо дошли у ситуацију да се равноправно боримо са изузетно јаким екипама, попут ЦСКА,преко нам је потребна подршка навијача, која из нас извлачи максимум. Видели смо колико нам је то важно против Барселоне и Макабија, па и против Бамберга", поручио је француски центар.

Никола Јовановић истиче да је после студија у САД доживео сасвим ново искуство играјући за црвено-беле.

"За сваког од нас ко је дошао у Звезду овог лета и није се раније сусрео са Евролигом, пуне трибине и подршка коју добијамо су јединствено искуство. У таквом амбијенту мораш да се бориш и изгараш. А, када је тако, када дајемо 110 одсто наших могућности, онда можемо да се надамо победама и у овако тешким утакмицама".

Стефан Јанковић подсетио је да екипу Звезде чека "дупли" програм, пошто се дан после дуела са ЦСКА лети за Атину, на утакмицу против Олимпијакоса (петак, 20.00).

"Ритам је такав какав је, два дана после ЦСКА играмо у Пиреју, али идемо корак по корак. У госте нам долази један од фаворита за Фајнал фор и освајање трофеја, а против таквих екипа морате да дате све од себе. Надам се да ће нас и навијачи подржати, јер ниједном ривалу није лако да игра уз тај хук са трибина".

Продаја улазница почела је у понедељак пре подне, а изабраници Душана Алимпијевића - који је најавио наступ у најјачем саставу - увече ће одрадити први од предвиђена три тренинга пред "утакмицу кола" у избору Евролиге.

ЦСКА и Химки имају скор 5-1 и деле лидерску позицију, док су црвено-бели на 13. позицији са учинком 2-4.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар