Предвидио Трампа, слиједи пакао...

Британски видовњак Крејг Хамилтон-Паркер, који је успешно предвидео Трампову победу и Брегзит, најавио је неке узнемирујуће догађаје који ће се, како он тврди, догодити у свету идуће године.

Свијет 13.11.2017 | 12:12
Предвидио Трампа, слиједи пакао...
Следећа година ће бити пуна драматичних политичких превирања и еколошких криза које ће узроковати непредвидиви временски услови, најавио је Хамилтон – Паркер.

Предвидео је још и терористички напад на ауто-путу Великој Британији, револуцију у Северној Кореји у којој ће с власти бити свргнут Ким Џонг-ун и хемијски напад који ће бити изведен дроном на један од европских градова.

Своја предвиђања о мрачној будућности која очекује свет већ за неколико месеци, овај видовњак је објавио на блогу, а међу мање драматичним најавама, нашла се и она да ће британски принц Хари запросити своју девојку, глумицу, Меган Маркл.

У новим визијама, како тврди, видео је да ће Трамп успешно избећи поступак опозива, а да ће у Европи доћи до јачања деснице, посебно у Шпанији, Италији и Француској, а што ће за последице имати велике нереде на улицама тих држава.

Но, најцрње је прогнозе дао за екологију па је у 2018. предвидео низ еколошких катастрофа.

- Екологија је на врху пописа зато што осећам да ће се у 2018. догодити досад невиђени потреси, вулканске ерупције и жестока невремена - рекао је.

Најавио је и да ће се активирати Везув због чега ће становници Напуља морати да се евакуишу, а, према његовим предвиђањима, страшан потрес ће погодити и Нови Зеланд.

Смртоносни пожари у Калифорнији, разорне поплаве у Кини и Индији и страшни урагани који су похарали ове године Карибе, такође се налазе на листи.

Упркос страшним прогнозама, човечанство ће, тврди Крејг Хамилтон-Паркер, достићи виши ниво свести.

"Духовност која ће га водити у Златно доба, а сукоби и потешкоће, као и еколошке катастрофе ће учинити да се добри људи окупе и повежу. У њима ће се затим јавити жеља за проналаском стварне сврхе људског живота", рекао је видовњак.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Господин

13.11.2017 11:51

Да ли је предвидио одлазак са власти Милорада Додика, на демократским народним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.11.2017 12:48

Јел предвидио да било који (бар и један) политицар из ове насе напацене земље буде смијењен или умре......па да славмо....

Name

Цица

13.11.2017 13:11

Јели предвидијо када ћемо живети нормалним животом. Када ће ови лопови сићи са власти... Страшно све више сиротиње...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колт78

13.11.2017 13:17

лако је сада бити видовит,само треба реци да це бити горе него сто је сада! какво златно доба,улазимо у финис људске историје који це бити онакав како о томе Света Православна вјера уци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАНДИ

13.11.2017 16:10

Од других пет видовњака сам добио 5 бројева за лотто.јос ми само фали он да ми да сести да касирам милионе. :) Јебига немогу 1 број погодит а судбину као могу. ИДИОТИ и Гресници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

14.11.2017 16:15

како ступити са њим у контакт да видим гањам кредит нико ми неда па да видимо ста он казе хоце ли ко дати.

ОДГОВОРИТЕ