Саша Ковачевић срећно заљубљен

Поп звијезда Саша Ковачевић однедавно је поново срећно заљубљен.

Забава 12.11.2017 | 11:24
Саша Ковачевић срећно заљубљен
Иако своју везу са Зораном Тасовац крије далеко од очију јавности, за „Ало!” открива да је срећан и заљубљен, те да му је у новој вези најважнији мир и подршка коју добија од своје љепше половине. На питање због чега крије атрактивну љепотицу као змија ноге, каже: 

''Не могу да кажем да се кријемо, обоје смо такви типови да не волимо да делимо приватност са другима, нити да наш љубавни живот буде под лупом јавности. Битан нам је мир и желимо да га што дуже сачувамо. Верујем да је Зорана она права'', рекао је Саша за „Ало!” и открио да има велику жељу да постане отац.



''Очинство је најлепша ствар која мушкарцу може да се деси. Волео бих да прво добијем девојчицу. Увек су ми биле некако умиљате и слатке'', каже Саша.

Поп звијезда Саша Ковачевић важи за једног од најзгоднијих мушкараца код нас. Он не пропушта прилику да свакога дана посјети теретану, те да свој изглед доведе до савршенства. Како каже, негативни коментари да је претјерао са вјежбањем, те да сада више личи на боди-билдера него на пјевача, уопште му не сметају.

''Улажем у своју каријеру, па тако и у свој изглед, у томе не видим ништа лоше. Откад знам за себе, следим своју интуицију и искључиво се понашам да мени буде добро и да се ја осећам одлично у својој кожи. Свако од нас има права на то да са собом и својм телом ради шта жели. Тако бар ја гледам на то'', рекао је Саша.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар