Николић: Честитам играчима на енергији!

Тренер Партизана позитивно изненађен игром у суботу увече, али подсјећа да има само мало времена за предах.

Кошарка 12.11.2017 | 11:45
Николић: Честитам играчима на енергији!
Играчи Партизана су у утакмици против Меге у Сремској Митровици (102:89) показали да су извукли поуке из пораза које су претрпили у посљедњих седмицу и по.

Тренера Мирослава Николића нарочито је импресионирало што су то успјели да ураде након серије тешких мечева.

"Темпо је убитачан и играчи су ме изненадили што су смогли снаге да енергетски изнесу ову утакмицу. Имали смо два дербија, против Звезде и један у Европи, а у уторак нам слиједи још једна утакмица. Мислим да Партизан игра све боље и боље. Честитам играчима на снази коју су показали вечерас. Проток лопте је био много бољи него што га обично имамо. Е сад, треба радити на скоку и на заграђивању коша. Мега је офанзивним скоком држала одређени прикључак, али ми смо играли толико добро у нападу да нису имали шансу да нас добију", изјавио је Николић на конференцији за новинаре.

Вања Маринковић истакао је да екипи много значи што је прекинута серија од три пораза (у два такмичења).

"Мега је сјајна млада екипа, која много трчи и добро скаче. Дозволили смо им превише скокова у нападу, али битно је да смо добили. Надам се да ћемо наставити да се дижемо. Окрећемо се мечу против Албе, који је већ за три дана".

Тренер домаћег састава Дејан Милојевић честитао је црно-бијелима на заслуженој побједи, уз констатацију да његовим изабраницима "лопта није хтјела у кош".

"Играли су боље од нас. Ми смо дефанзивно били јако лоши, а у нападу, мислим да смо у једном тренутку имали шут за три поена 15 одсто. Ништа није хтјело да уђе. Имали смо у пар наврата прилику да се вратимо у меч, међутим, лопта није хтела у кош и Партизан је то искористио. Пробаћемо да добијемо ФМП у следећем колу", обећао је Милојевић.

Партизан је поправио скор на 5-3 и остаће у најбољих четири-пет екипа, док је Мега у групи тимова са по 3-5.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар