Кевин Џонс блокирао Партизан!

Бивши кошаркаш Партизана Кевин Џоунс тужбом је активирао БАТ па ће Партизану до даљег бити забрањено регистровање играча, потврђено је за Б92. нет.

Кошарка 11.11.2017 | 13:45
Кевин Џонс блокирао Партизан!
Директор Партизана Дејан Кијановић за Б92 каже да БАТ не блокира рачуне и не спречава функционисање клуба, а пошто појачања за сада нису приоритет, није ни Џоунс.

Клуб ће га исплатити када буде био у могућности, а Кијановић каже да код себе нема тачан податак о којој суми је реч. Незванично, реч је о 20.000 евра.

"Немам тачан податак код себе, али сума није велика као што смо имали проблеме са Едом Мурићем (150.000 евра) али да ћемо бити блокирани, бићемо", каже Кијановић. 

На сајту ФИБА се појавила информација да блокада креће од 11. новембра. 

"То је БАТ. Ми ћемо то решити оног тренутка, ако буде потребе да доводимо неког играча. Они нама не спречавају пословање, спречава нам се регистрација нових играча, али нам не блокира рачуне тако да, наравно не планирамо да останемо заувек блокирани, али то није приоритет док се не буде потреба за регистрацијом нових играча које тренутно немамо", објашњава директор црно-белих. 

У Партизану сматрају да је састав екипе задовољавајући с обзиром на то у каквој се ситуацији клуб налази. 

"Тим може само да расте. Не треба заборавити да је и наш тренер целог лета био одсутан због репрезентативних обавеза и мислимо да екипа лагано напредује. Надамо се да ће у овом прозору још више напредовати. Ако се случајно буде отворила могућност за неко квалитетно појачање које нам је у домету ми ћемо реаговати, али да јуримо, не јуримо",каже Кијановић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар