Човић: ККЦЗ део СДЦЗ, Терзић ради 24 сата!

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић каже да му је драго због добрих резултата ФКЦЗ, али и да нема времена да се виђа са Звезданом Терзићем.

Кошарка 12.11.2017 | 22:45
Човић: ККЦЗ део СДЦЗ, Терзић ради 24 сата!
"Изузетно ми је драго да коначно и наш ФК има резултате у Европи, јер су кошаркашки, рукометни, ватерполо, одбојшки, кик-бокс, џудо, атлетски, … и сви остали клубови, део СПОРТСКОГ ДРУШТВА Црвена звезда, једног од најтрофејнијих на свету. И сви се радујемо тим успесима, јер то тако треба и мора да буде", рекао је за РедСтарБелграде први човек кошаркашког клуба Небојша Човић.

Он додаје да сви морају на исти начин да гледају успехе клубова јер су сви део истог спортског друштва.

"Да ли сви тако гледају , није на мени да процењујем, него на звездашкој јавности. Што се кошаркашког тиче, увек ћемо подржавати наш фудбалски клуб, као и све остале клубове у СД ЦЗ, и када је тешко, попут утакмице са италијанским Сауолом и када је лепо, попут прославе фудбалске титуле пре две године, или утакмице са Краснодаром. И тако ће увек бити док сам ја председник кошаркашког клуба, јер наше је да уједињујемо Звездаше, а не да их делимо", каже Човић.

Фудбалери Звезде ове године играју одлично на европској сцени. Прописно су "презнојили" Арсенал и на крају му узели бод, играли су нерешено са екипом БАТЕ Борисова и победили су Келн. С друге стране, кошаркаши су солидно у потпуно реновираном саставу започели сезону након, како Човић каже 'саплитања' и недаћа. Два функционера нису у контакту, што је пре неколико дана рекао Терзић, а сада је и Човић потврдио.

"Истина је да се директор фудбалског клуба, и ја, као председник кошаркашког и потпредседник Управног одбора СД, не виђамо. Не видим ни како бисмо, с обзиром да директор рече 'да ради 24 сата дневно'. Иначе смо 'два света различита' у много чему. Без додирних тачака, с обзиром на потпуно различита животна интересовања. И тако нека остане", истиче Човић.

Терзића је позвао да дође на евролигашке утакмице Звезде као гост. 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар