Александра не жели у вилу

Пјевачица Александра Пријовић и њен дечко Филип Живојиновић су се опасно посвађали, па је њихова веза под знаком питања.

Забава 11.11.2017 | 09:13
Александра не жели у вилу
Филип већ дуже вријеме убјеђује пјевачицу да прода свој стан у Београду и пресели се у вилу породице Живојиновић на Бежанијској коси, што она никако не жели да прихвати.

Према писању "Курира", то је чак могло да их кошта раскида.

Пријовићева се пожалила пријатељима да Бобин син инсистира на селидби, иако зна њен став о томе.

- Александри је више мука од спекулација да живи на Бренин рачун, а општепознато је да је једна од најплаћенијих "Грандових" пјевачица и да има много посла. Када би се уселила у вилу, не би успела да се опере од разноразних прича. Она је у тој кући увек добродошла и често је тамо, али одавно је Филипу дала до знања да не жели да се исели из свог стана - прича извор "Курира".



- Филип је само желео да буду сви заједно јер се добро слажу. Александру је наљутило што је он упоран у томе и малтене је присиљава, јер јој свакодневно говори "А шта мислиш да ипак почнемо да живимо код мојих?". Брена је на Александриној страни. И она сматра да девојка попут ње треба да буде самостална, а да у њену кућу с коферима може доћи у било које доба дана и ноћи.

Извор истиче да је пар недавно "заратио" као никад до сад:

- Толико су се свађали да је, на крају, свако отишао на своју страну и нису се чули два дана. Филип одавно зна њену одлуку, али мислим да је намерно провоцира. У сваком случају, међу њима је сад све у реду.

(Ало/Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Она је паметна

11.11.2017 11:19

1. Брена је рођену мајку откачила у Дом старих. Није жељела да јој кућна њега долазк, нити да то плаћа. 2. Она бе маћеха, а не мама. Могу лни уселити код његове маме. Цура то свд зна. Она је за глг дебила доктор наука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

11.11.2017 14:07

Ста ја знам стаје вила ја сам науцила у супи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тудја вила

12.11.2017 16:56

У тој вили он има нузни дио кад Бобо рикне. Као сто написах, зна она ста је зивот и боље врабац у руци него голуб на грани. Или цес реци да це добити као и Бренина дјеца? Ха,ха,ха