Кошаркашице БиХ почињу борбу за ЕП!

Женска кошаркашка репрезентација БиХ почиње квалификације за Европско првенство.

Кошарка 10.11.2017 | 19:45
Кошаркашице БиХ почињу борбу за ЕП!
Женска сениорска репрезентација Босне и Херцеговине утакмицом против Словачке, која се игра у суботу  ће започети квалификације за Еворпско првенство 2019. године. 

Сви у Бх табору оптимистични су пред сутрашњи дуел са Словакињама.

"Припремамо се већ пет дана и све играчице су спремне, осим Лyнетте Кизер на коју нећемо моћи рачунати. Спремни смо за сусрет са Словачком, која је доста промијенила екипу у односу на прошло Европско првенство, које су завршили на осмој позицији. Због тога нам јесу непознаница, али очекујем пуну дворану и побједу на почетку квалификација", рекао је селектор Горан Лојо.

Капитен Милица Деура позвала навијаче да у што већем броју дођу у Скендерију.

" Задовољна сам тренинзима и припремама које смо одрадили. Словачка има обновљен састав, али ми се требамо фокусирати на своју игру. Надам се да ће публика доћи да нас подржи до заједничког славља на крају", рекла је Деура.

Од Марице Гајић пуно се очекује у овим квалификацијама.

"Спремне смо и обећавамо вам да ћемо оставити срце на терену. Женска кошарка у БиХ заслужује нове побједе и вјерујем да се може пласирати на Европско првенство након 20 година", поручила је Гајићева.

Утакмица између Босне и Херцеговине и Словачке на програму је у суботу од 18.00 часова у дворани Скендерије. Улаз је бесплатан.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар