Развод је само маркетиншки трик?

Ана Николић већ дужи временски период поносно носи титулу "српске Бијонсе", те су тако многи у шали и њеног изабраника Стефана Ђурића Расту називали "српским Џеј Зијем".

Забава 09.11.2017 | 18:00
Развод је само маркетиншки трик?
Након посљедњих фотографија, да се закључити да су се пјевачица и репер можда заиста угледали на своје свјетске пандане и искористили приче о разводу као одличан маркетиншки потез за промоцију студијских материјала који тек треба да изађу.

Подсјетимо, свјетски медији су годинама уназад извјештавали о проблемима у браку између р'н'б диве Бијонсе и њеног супруга Џеј Зија, али су они упорно демантовали све приче. И баш онда када су те гласине утихнуле, пјевачица је објавила албум "Лемонаде" који се подробно бави супруговим невјерством и свим фазама које је она прошла на путу до опроштаја и враћања породице на окуп.



Након издавања албума, Бијонсе није дала ниједан интервју него је пустила да пјесме говоре за себе, а медији и обожаваоци су мјесецима расправљали ко је извјесна "Беки са добром фризуром", односно љубавница коју је Џеј Зи имао. Резултат свега је била срећна породица, без обзира да ли је заиста прошла кроз кризу или не, али и један од најпродаванијих албума године.

Посљедње фотографије, које је објавила екипа "Папарацо лова", говоре у прилог томе да је Раста преспавао у Анином стану, због чега екипа споменуте емисије тврди да је цијела помпа заправо маркетиншки трик. Они за све то "криве" Аниног брата, Марка Николића.

Да ли ова прича има смисла или не, просудите сами. Са друге стране, како су Ана и Раста поручили да желе да остану у добрим односима због Таре, сасвим је могуће да и даље проводе вријеме као породица или можда чак раде на помирењу.

Шта је истина, вријеме ће показати.

Извор: Информер

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Игор

09.11.2017 17:11

Клошари, јадно дијете .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Клосари

09.11.2017 17:20

јадни цитаоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

09.11.2017 17:48

Како да нам дјеца одрасту у нормалне особе када на свим насловним странама цитају о наркоманима и наказама.О њиховим прељубама, разводима, пијанствима, дрогирањима итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

09.11.2017 19:38

Двије БУДАЛЕТИНЕ!

ОДГОВОРИТЕ