"Додик је користан идиот за Русе"

"Он није битан за саме Русе, али Руси врло радо праве проблеме ЕУ гдје год могу. Можда је он један користан идиот за њих", казала је у вечерашњем Прессингу на Н1 бивша посланица у Европском парламенту Дорис Пак.  Пак је казала да не може замислити да Републике Српска буде независна и коментарисала најаве о сепаратизму.

Република Српска 08.11.2017 | 21:05
"Додик је користан идиот за Русе"
"Не могу замислити да ће Република Српска бити независна. То је изван мојих замисли. Прикључење Србији је такође изван мојих замисли. Србија то неће хтјети јер желе у ЕУ и неће се освртати на промјену граница. Додик је један играч на политичком пољу, прво је гласан, па онда тих. Мислим да би морао чешће добити оштрији одговор гдје ће се мало повући.

Ја га не могу другачије процијенити него као таквим да је покушао увијек оправдати своје мишљење и увијек је то потцртавао српством. У српском интересу није толико мржње, него да ова земља буде земља Срба, Хрвата и Бошњака и да то заједно требамо поправити", истакла је Дорис Пак у Прессингу на Н1.

Најаве о сепаратизму и тежња ка Србији?

"Знам о томе оно што пише у новинама. То можемо вјеровати или не, ја се само надам да је господин Вучић толико паметан да каже Додику: "До ове црте да, али не даље". Ако га овај буде слушао, али Додик је увијек заинтересованији за оно што му Руси говоре. Он није битан за саме Русе, али Руси врло радо праве проблеме ЕУ гдје год могу. Можда је он један користан идиот за њих. То је њемачки термин за човјека с којим се да манипулисати за друге сврхе.

Путину је свеједно шта се дешава са Републиком Српском, неће овдје у регију доћи пфенинг руског новца. Чак и сваки Србин који напушта Републику Српску не иде у Русију него иде у Њемачку, Аустрију или Швајцарску. Политичари користе то како би овдје играли своју игру и како би ову земљу дестабилизовли", поручила је Дорис Пак.

Још је казала да ће инвеститори долазити у овај регион, ако границе буду отворене.

"Ми смо научили да се овдје морамо ангажовати, али имамо толико проблема унутар ЕУ и око нас. Понекад имам утисак и утисак да водећи политичари у својим земљама не прихватају помоћ на озбиљан начин и мисле да ће се све само ријешити, али неће. Оном који је погријешио мора бити речено да је погријешио и да то мора урадити на исправан начин. Ми желимо помоћи да земље између земаља Балкана буду у већој сарадњи у транзиту, енергетском сектору.. Овдје ће инвеститори долазити уколико имате отворене границе".

Да ли је 2025. година реална за очекивати чланство у ЕУ?

"Такве бројке су увијек застрашујуће за грађане, зато их не наводим. Чињеница је да ако почнемо преговоре, отприлике се морају преузети и убацити у национално законодавство. У ЕУ имамо мноштво једнаких правила која се морају преузети, а за то треба времена. Све би ишло брже када би политичари на лицу мјеста уложили напор да то остваре.

Ви знате колико је Хрватима времена требало, почели су 2005. године са преговорима и то је трајало све до 2013. Можемо све завршити за осам година, али мора постојати политичка воља. Грађани желе чланство у ЕУ, али немам утисак да политичари то тако виде. Што дуже пролонгирају то вријеме, више времена могу извући за себе".



Извор: Н1

Коментари / 88

Оставите коментар
Name

Југословен

08.11.2017 20:14

Драга Дорис, и ти остари. У додатку, превише дуго нас зафркавате с том вашом ЕУ. Да сте хтјели, могли сте примити тадашњу Југославију у ЕУ, али нисте хтјели него сте подржали сепаратисте, а самим тим и рат на БалкануА сад кад је на ред дошла Шпанија, ћутите као заливени. Да сте примили Југославију у ЕУ, Додик би радио у Франкфурту на бауштелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАТО + ЕУ = 4. Рајх

08.11.2017 21:12

(1) Пинокијо не ради на граћевини у Франкфурту јер је НАТО (дакле, запад) организовао државни удар у Српској и довео га на власт. (2) Русија му није дала ни мали ни велики кредит. ММФ (дакле,запад) му је пред саме изборе 2016. дао кредит којим је могао да продужи своју диктатуру. (3) Дорис Пак очигледно обмањује народ јер је ЕУ у Додику има сјајног партнера када су у питању акцизе на гориво и остали пројекти поробљивача. (4) Ја не желим да идем ни на запад ни на исток да робујем и уграћујем свој живот у њихову бољу будућност него да живим на својој дједовини. Али ме 4. рајх преко својих окупационих намјесника спријечава у томе. (5) Исток није савршен, али запад сваким даном показује да је издуван балон: измишљају непријатеље, ратују по цијелом свијету, отимају другим народима ресурсе, лажу по својим медијима...

Name

Конацно

08.11.2017 21:18

Свака цаст на коментару.

Name

СТД

08.11.2017 22:13

Где ову ископаште? Па ова баба је још жива??? Па она је била главни обожавалац Додига!

Name

xx

08.11.2017 23:05

Госпођо преко ноци сте признавали државе на простору еx Југославије. Ста сте нам донели добро? Унистили сте нам све гиганте, становништво се пид Дејтоном ни након 22.године не мозе да враца на огњишта, а ви прицате о Руском ометању.

Name

Марконе

09.11.2017 05:48

Све то стоји,ал има ту и једна друга истина.Ја сам сад вец старији цовјек,са својих 65 год,био у рату,имао аверзију према западу из слицних разлога које си навео у коментару.Остати на свом,на својој дједовини,на ето као нецему за ста смо се изборили у том јебеном рату и сад сам се горко покајао.Јед зивот који ти Бог да протрацис и јос своју дјецу доведес на исти пут и размисљас да ли си их васпитао како треба,да воле своје огњисте,а да они сад са факултетима раде по кафицима и киоацима за 300 КМ.Сад кад погледам иза себе горко се кајем,јер лицно сматрам да сам направио огромну греску.Какав год тај запад био,даје ти неко достојанство и сансу да се снадјес а све зависи колико си способан.Ако си науцник имас све услове да то уновцис,ако су баустелац вјеруј да те сад тамо мање кандзијају него овде гдје радис за 250 Еура.Моје мисљење је да младје генерације треба да се искљуце из глобалне политике у том смислу ста су нам на урадили,ко нас је бомбардовао и сл.Ста је било,било је.Оно ста је тацно да овде нема среце за сто година кад би неко сад досао да озбиљно ради.Тако да је на затлост једина санса одлазак и рад у уредјеном систему имао аверзију или не према западу.

Name

Пионир

09.11.2017 06:04

Никад бољег коментара.

Name

Опасна баба

09.11.2017 06:18

Он је најкориснији идиот за оног ко му плати , сада је двоструки шпијун а они неславно заврше овако или онако.Кад се све сабере и одузме ова баба је добро поставила ствар.

Name

Рада

09.11.2017 06:26

Тотално унистење и јесте циљ тзв. медјународне заједнице. То се струцно назива европски пут и јацање демократије.

Name

075

09.11.2017 06:49

@ Југословен Да странци(ЕУ, САД, Русија етц.) желе да нама свима у БиХ помогну, они би за пар дана могли ову државицу, у којој по ЦИПС има једва 2 милиона становника, "ставити на ноге" али интерес је да имају државицу у којој могу за пар сати направити нови рат када год пожеле!!

Name

@075

09.11.2017 08:44

Ма какав рат, мада могу и то! Радна снага са Балкана њима треба! Старац, вани радимо за двојицу, брзо уцимо језик и котимо се као мисеви! То њима треба! Нови матицни бројеви! А овдје нас тјерају да бјезимо одавде! А до тада Цоца Цола купује изворе воде по насој дједовини док је ти тамо пијес и једес ...

Name

ре Југословен

09.11.2017 14:05

Шпанија је састављена од покрајина и по шпанском уставу није дозвољено отцјепљење, еx yу је била федерална држава, састављена од република које су дефакто биле државе и имале су право по уставу на издвајање из федерације. територијалне претензије Хрватске и Србије на БиХ су изазвале рат и страдање.

Name

ре Марконе

09.11.2017 14:14

Свака част, одличан коментар, сјетимо се давних времена послије 2. св.рата, 1960-70 тих се масовно одлазило радити у Њемачку, одлазило се већ 15 година послије рата, нас су учили свему најгорем о Швабама а суштина је тотално супротна, Нијемци су "богови" у свему и свачему, то је тако уређен систем да се описати не може, ми смо за њих у каменом добу, и ја се кајем што нисам 90-тих отишао, али ето преживио сам рат, али многи младићи су нажалост завршили у гробу, они завршили у гробу да би данас банда владала, крала, уживала...итд.

Name

@ре Југословен

09.11.2017 20:22

Какве црне претензије Србије према БиХ као узрок рата?! Ко је први почео да се одваја од Ћопославије? Хрвати и Словенци. Као разлог су наводили што је Милошевић измјенио устав у Србији и укинуо тзв. покрајине (једна од риметких добрих ствари које је урадио). Као да је укинуо покрајине у Хрватској и Словенији а не у Србији за коју они никада нису марили. Послије су ту причу и одвајање од Ћопославије преузели и Бошњаци. Цијело вријеме су и једни к други и трећи имали подршку запада. Зар ви заиста вјерујете да су се усућивали да крену у рат против ЈНА (која је била ЈУГОСЛОВЕНСКА војска) без дебелих обећања запада?

Name

Даре

11.11.2017 08:14

Он није Руски него прави примјер Западног човјека,односно ради за њихов интерес. Кад се изучава безбједност и људи који имају дуги стаж у раду обавјештајних послова,њихово искуство каже да људи који стално потенцирају национално су људи који заправо раде искључиво за туђи интерес.Код Додика је то случај акцизе за гориво.Ту се јасно показало да је његов циљ био увођење акцизе и то без икакве бриге шта ће се десити са народом чији је наводно предсједник.Запад га трпи јер је њихов и дозвољава му да ради шта год жели,али да уведе акцизу и опљачка "свој"народ а за узврат да код народа шири лажну причу о самосталности и свакодневним референдумима.

Name

браво југсловен

11.11.2017 10:41

Сигурно би 100%са додиком на баустели радио би и фрањо тудјман и милосевиц и Изетбеговиц у франкфурту радили цистили даске и ексере вадили и неби имали данас проблема са тим баустелцима и нису за друго ниста били.

Name

милоје

11.11.2017 18:28

Овде је један апсолутно тачан коментар,Додик је инсталиран од запада против Срба и Руса.Они су му створили старнку на секташком принципу и да није тако одавно би нестао и ноћ би га појела.Руси све то знају и још боље од њега тако да се баш добро забављају са тим идиотом.

Name

Куссс багро

08.11.2017 20:18

Цути бабетино

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.11.2017 05:47

Засто да сути да ли је ста погресила у разговору све је на мјесту.

Name

Србин

08.11.2017 20:22

Све сто ти љепотице немозес замислити остварит це се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.11.2017 21:30

До тада се науци траву пасти

Name

Ре ре

09.11.2017 09:46

А ста је онда какир цији отац је нај веце зло на територији бивсе Југе.И Срби никад неце сматрат беиха својом.прицас у сарајеву једно додји питај Србе ста мисле.

Name

за ре ре

09.11.2017 11:59

Ко ста пита Србе попут тебе,играцете ви како запад зели.Ви сте безнацајни,тако да немас потребе давати себи знацај јер си на нивоу средњег вијека.

Name

Сути и сједи

11.11.2017 08:51

Теско ономе ко додје Србину да пита за мисљење.

Name

попара

08.11.2017 20:25

Није тацно да Срби не иду у Русију,цујем да је Додик купио стан у Русији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ееее

08.11.2017 21:07

Попара сељацино

Name

ре попара

08.11.2017 21:18

Попара дрзи се педерације

Name

Кики

08.11.2017 20:34

Ма Додик то само сања...то му нико не мозе забранити. Сам је тако изјавио сто знаци да и он сам зна да је то само сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.11.2017 09:48

И ви сте сањари са алијом унитарну беиха кад сте се пробудили ви се уписали.

Name

тз

08.11.2017 20:35

Лаже ова срби сви одлазе у Русију и тамо раде и издржавају породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

08.11.2017 23:34

Да ти казем да лазе .Прица за малу дјецу.А ево питање,зар није овде та еу и запад висе од 20 г на власти?Могли су све да среде за толико год да буде као и код њих у било којојземљи.Нису јернису хтјели а засто видјецемо или боље реци осјетицемо ми добро ста су они нама немјенили.А то ко би гдје радио да ти казем ни у Русију али не бих поготово у нкјемацку подстанар да будем.Нека фала.

Name

Радник

09.11.2017 05:41

Ова лазе цим зине. Молим србе из РС да не падају на ову пропаганду. Гарантујем вам зивотом да су наси радници у Русији боље плацени него у Италији и Аустрији и многим другим земљама ЕУ. Зато има 4 или 5 летова БГ-Москва јер су потребе све веце и веце. А за остале ЕУ градове по 1 максимално нпр Франкфурт 2 лета.

Name

Ре

09.11.2017 06:13

Ови са интерполових потјерница ,јел ти?

Name

за тз

09.11.2017 12:01

Зар ико мозе висе од Срба лагати,ту сте сампиони.

Name

нагађам

08.11.2017 20:37

Да се СФРЈ распала без ратова и миграција и кршења људских права и рушења домаће економије можда би све нове државе биле у ЕУ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југословен

08.11.2017 23:35

И у том случају би биле ништа односно пропадале би, јер су премалене.

Name

Боки

08.11.2017 20:50

У праву си Дорис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

08.11.2017 21:16

Води је куци својој нек ти прави реда

Name

ре

08.11.2017 21:19

Боки и ниси за боље

Name

Последњи кинески цар

09.11.2017 05:24

Боки,и ја сам вјероватно један од оних ријетких који каже да има пуно истине у њезиној изјави. Сматрам да смо за русе само "кондом". А сви знамо да "кондом" има рок употребе?!.

Name

Освит

08.11.2017 21:03

Господо Пак добар дио или вецина насих политицара су корисни идиоти само сто неки за разлику од госп Додика нису Руски него Америцки или Њемацки или Кинески али сви тај идиотлук добро наплацују и јако добро зиве.Највеци проблем је сто ми висе нисмо своји на своме и сто нам такви као ви дрзе предавања како треба да зивимо па макар имали најбоље намјере.Памтимо дрзаву у којој су ви или такви као ви могли бити само туристи а ови корисни како их вец зовете су били издајници и сигурно нису били на дрзавним и пллитицким функцијама него су како неко прије реце могли били корисни на Њемацким баустелама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

08.11.2017 21:04

Он је корисни идиот и за запад, који га и држи на позицији пошто му прашта све оно за што је друге санкционисао. Њима треба корисни идиот који ће нас оголити иосромашити и на тај начин бацити њима под нога. Он је једино некорисни идиот за Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

08.11.2017 21:31

Браво Борац, рекао си суштину нема се ста додати.

Name

Ре Борац

08.11.2017 22:37

Па смијенте га ако га не зелите јер ви се питате у РС. А мозда вам га марсовци бирају!

Name

всс

08.11.2017 23:37

Борац, није он некорисни идиот зс РС него ТЕШКА ШТЕТОЧИНА. Потпуно нас је уништио. Ова говна није било ни тешко уништити. Знају само климати главом, вирити из гузице и бити задовољни помијама.

Name

рус

08.11.2017 21:08

Ко је ова коблетина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантиц

08.11.2017 21:23

Овдје не треба бити пуно паметан или интелигентан да би схватили да је ова зена у праву , ни једном политицару у власти не одговара да ова удје у еу , за много ситније ствари у Европи се дају оставке или смјењују министри , само код нас се србује и не види даље од носа , то видим и по овим коментарима ... Залосно и смијесно истовремено да додику било ко висе вјерује , тесно нама , не због додика , него због испраних мозгова који га јос увијек подрзавају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

08.11.2017 23:38

Панто друзе,нема овај народ ста сем њега да изабере у том је проблем.Само ми реци у којој опстини је несто добро гдје опзицијана власти одмах бирам њих.

Name

ре Боки

09.11.2017 12:15

Наравно да нема,зато сто је народу србовање испред свега,ту је сеоска бараба из Лактаса најбољи.Јадни смо ми кад рецимо Саровиц нема сансе поред Бајсона,скупо цемо то платити, али ста цес, кад нас мозес за фласу пива купити,изгубили смо образ код свих а полако губимо и медју собом.Нико у свијету о нама висе не мисли добро и нема разумјевања за насе проблеме,требамо се питати засто је то тако или да наставимо овако до потпуне пропасти.

Name

ре Боки

11.11.2017 16:42

Не може бити боље ни у једној општини гдје је опозиција на власти када су још 1996 почели са уништавањем друштвене својине то јест фирми које су биле у државном власништву.А ево примјер једне општине гдје је опозиција на власти а то је Угљевик.Општина са најмање незапослених у РС

Name

келе

08.11.2017 21:26

драга дорис, јест нас предсједник је идиот И глуми да је добар Русима а све вријеме обилази западне емисаре ..али драга дорис и ти си идиот И кретен!! Ни ти нам као ни он ниста добро не цинис!! под руку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

08.11.2017 22:20

Ма мени се цини да су Срби стварно небески народ, понасају се као да су сви пали са неба.

Name

Ре кики

09.11.2017 09:51

А ви аре дупеувлакаци свим окупаторима се увлаците у дупе.

Name

Тито

08.11.2017 21:46

2018 Додик опет побједује на изборима. Засто?зато сто је опозиција оцајна.Додик је схватио на ста падају српске овце.Само им говори како це РС бити самостална,како БиХ нема,како је Сарајево Техеран итд и 100%побједујес.И то цовјек константно ради у успјесан је с тим.Извео је неки квази референдум и глупи срби стварно мисле да це некад бити и прави референдум па опет гласају за коња.Опозиција би требала људима реци следеце:људи,у босни вијековима зиве разлицити народи,тако и треба остати.хајмо да сурадјујемо.хајмо склонити и бакира и додика и цовица и сваког лопова сто само искористава ову јадну дрзаву и направити несто ново са новим политицки невиним људима који це ради за интерес свију не само њих 1%.Немогу се они такмицити са додиком ко је највеци србин ту игру овај медвјед зна најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риле

08.11.2017 22:15

Гледао сам вецерас Саровица на Телерингу и стално размисљам колико би нам било боље да нас такви људи воде. Разум, економија, рјесења, то нама треба! Памет и миудрост умјесто ублехаса и некорисних идиота.

Name

Ех

08.11.2017 22:35

Кад смо све ово причали за Југу онда сте ви везали заставе и тражили самосталну Босну. Сад кад је Босна пред распадом, сјетили сте се да смо сви браћа па као хајдемо мало по БХ патриотском патосу. Ћао, здраво, не пушимо те форе, у Србима је Босна заувијек умрла, помирите се с тим. Ми можда никад нећемо да се осамосталимо али је сигурно да ни Босну никад нећемо завољети.

Name

Ре Тито

08.11.2017 22:40

Тито ти редивно устајес да гласас за Додига!

Name

Талијан

09.11.2017 01:44

Та путана је направила неред па би сада ставила уред три народа. Касно.

Name

Спасе

09.11.2017 05:34

Тито свака цаст на коментару само би ја додао да додик уведе свом глупом народо макар један оброк умјесто да једу нек тако гладни србују док они се бахате и узивају у томе а јадни глупи народ им вјерује и гласа за њих и вјерују да је србовање боље негобити сит и имати солидне услове за зивот.

Name

Питање

09.11.2017 05:44

Је ли ти драго Сарајево? Када си последњи пут исао у њега? Бања Лука је европски град за СА.!!! СА стварно све висе лици на Техеран или неки други исламски град. Отиди и увјери се.

Name

Андјеомм

09.11.2017 06:05

Е мој Тито ти јос зивис у заблуди.Да је могло тако рата ни било неби.Растурила се Југа Словенци одлепрсали па сви остали пореду.Босну направисе Амери и Фасисти(Дорис Пак)да опет имају буре барута да потпале када им буде досадно.Најбоље це бити за Босну свако себи и добре комсије е тада цемо знати да је овдје на овим просторима мир.

Name

за Ех

09.11.2017 12:23

Ви ко хтјели Југу а једва доцекали да Словенија оде,потписаали да се ЈНА добровољно повуце,прекрсили устав укидањем аутономије Косова и Војводине.У Босни сте буквално милион САО Крајина формирали и сад прицас да су други искљуциво криви за распад Југославије,не казем да нису али и Срби су итекако криви за овај хаос сто нас је све задесио.

Name

Ре ехх

09.11.2017 17:35

Стварно немогу да сватим зар јос има неко да незна ко је поцео да растура ту фамозну југу. Ста који да не лајем сад кривите Босну за распад југе кад је сво срање поцело од милосевица после словеније хрватске па нормално и босне Ста је требала Босна да остане у том срању које је први милосевиц поцео. Дај дозовите се памети доста је било лази и измисљања.

Name

Ех

09.11.2017 19:07

'Ајде, узмимо да сте сви ви Босанци у праву (нисте, али узмимо да јесте). Али шта сад: ми Срби просто не волимо Босну, огадила нам се. Шта, треба сад Инцко и Дорис декретом да нам пропишу како смо обавезни да је волимо? Не трудите се да одговорите пошто се одговор "онда идите из ње ако је не волите", не признаје.

Name

баба

08.11.2017 22:05

Кад је западу користан идиот то је ок,е бабо једна...али у сваком случају идиот и није сам пуни смо ми идиота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миња

08.11.2017 22:48

О бозе сацувај склањајте ово цудо са слике, припаде ми мука..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.11.2017 17:38

Ти ко несто боља или бољи. Цуј припаде ми мука. Е неписмени створе. Вазно је ста имас у глави а не на глави.

Name

Хехехе

09.11.2017 04:56

Који сте ви сви корисни идиоти кад нападате ову зену а јуце нападате Додика, сви сте против запада а сви се зелите доцепати запада а не русије . Само лизите гузицу русији и будите корисни идиоти далеко це те стици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господо

09.11.2017 05:37

Немате потребе спомињати Додика.! По цему су Руси русилацки фактор у ЕУ и свијету. Каква је разлика измеду Косова , РС а и Каталоније?Ви из ЕУ сте најобицнији дупелизци проамерицки. Ви из ЕУ немате свој став него ста вам УСА казе тако и радите. Ви би због америцких глупости ратовали и против руса а цини ми се и против кинеза. Морате схватити да сте ви из ЕУ мали за такве силе попут Русије и Кине и паметније вам је бити уздрзан и одмјеренији јер це вас разбити политицки у парампарцад. То вам се вец и десава. Дајте нас одмах у ЕУ, сто су бољи бугари, румуни од нас. Гарантујем да смо вриједнији и бољи радници од њих.Тада неце нико спомињати сепаратизам. Не али вама то не одговара, вама је преци ММФ који и руководи са таквима као ви. Ето и онај пе..р Вигемарк само прица о акцизама, ако хоцемо паре. Итд, итд ..... боље вам је да цутити а БН да не објављује ове сто уносе ратове и немир сиром свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

разумио

09.11.2017 06:34

Конацно да права терминологоја као корисни идиот додје у употребу европских политицара. Само ми у РС нисмо сконтали знацење тог термина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

о09иуxс

09.11.2017 19:25

МД је водеци корисни папак медју политицарима. Издајник и слуга западних окупатора и тзв. медјународне заједнице.

Name

Сведска

09.11.2017 07:34

Немој га звати идиот јер вриједјас идиоте са тим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.11.2017 08:40

Због велике мрзње према Додику свакој суси бн даје медиски простор само нека су против њега, али и то је својствено само Србима вјековима униставамо сами себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.11.2017 09:54

За додика казе таке ствари. Ста цемо са какиром који слиједили свог злоцинца аљу И који И даље тези о исламској босни И јавно позива на рат ко не сматра босну својом.посто знамо да они подрзавају терористе није ни оцекиват да несто казе.

Name

Д

09.11.2017 08:42

Госпођо Пак ако је тако што ви кажете да Б и Х буде од светри народа зашто Хрвацка тражи трећи ентитет и Русе немој да вређате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

09.11.2017 10:08

Ма овоје оцит примјер како зена нетреба да изгледа.

Name

Ре

09.11.2017 13:44

Срби не Вук се у гробу преврце

Name

Па

09.11.2017 09:20

Пак молим те не пр* и. Па је л у овој пишаној држави званој БиХ 20 и кусур година управља Русија или ткз Запад?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инсајдер

09.11.2017 10:59

Ал ова гуска од зене мора да призна какав год Милорад да је Ваљао јој је и странцима у зом блиском периоду сарадње!

ОДГОВОРИТЕ
Name

не дај се Дорис

09.11.2017 11:53

Није нам је такодер рекла да ли је и Бакир идиот.И цији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

09.11.2017 12:08

ОН И НИКОЛИЋ НАЈВИШЕ ВОЛЕ РУСЕ . ВОЛЕ ОНИ ПАЖЊУ И ПАРЕ. КОЛИКО ДАЈУ ЗА ЛОБИРАЊЕ НАРОДНИ ПАРА. СВА ОМЛАДИНА НАМ ОДЕ ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ НА ЗАПАД ОНИ МЛАТЕ О РУСИЈИ . ВИДЈЕЛИ СМО МИ КО СУ РУСИ У РАТУ САМО САМ ЗАПАМТИЛА НЕ БИТНОГ ЛИКА ЖИРИНОВСКОГ КОЈИ ЈЕ БИО БУЧАН И НИШТА ДРУГО.РУСИ ВОЛЕ САМО СЕБЕ .САМО БУДАЛА ТО НЕ ВИДИ.ЈА ОДЛИЧНО ЗНАМ РУСКИ МЕНТАЛИТЕТ.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.11.2017 14:07

Онда су требали српски политичари далеко боље разумјети и озбиљно схватати и Запад и Русе и Арапе? Зашто на Хрвате НАТО није бацио ниједну авио-бомбу мада им је био то обећавао ако заузму Бања Луку у октобру 1995.године нити су били под санкцијама поред оног шта су радили узимајући и чињеницу да међународна заједница више жали Бошњаке од Хрвата из бошњачкохрватског сукоба у средњој Босни и Херцеговини1993.године? Зашто Хрвати из Босанске Посавине и Средње Босне кукају да су им Туђман и Шушак издали и продали њихова вјековна огњишта? Туђман је прије рата био генерал ЈНА који је више пута био у југословенским затворима зато што је прије рата продавао на Запад војне тајне ЈНА на примјер колико конкретно нафте из ИНА у Сиску треба за потребе ЈНА и друге војне тајне ЈНА. Туђман је дакле прије рата стекао мјесто, знање шта ће бити и шта треба чинити у одговарајућим ситуацијама, пријатеље, познанике, војне и политичке савјетнике на Западу. У рату није НАТО бомбардовао ниједан положај Армије БиХ али на Алијин захтјев су Бошњаци добили у Дејтону неколико бомбардованих српских положаја (Сарајево, врх Столице на Мајевици). Милошевић је деведестих радио шта је знао и умио не би ли сачувао Косово али било је оно што је било.

Name

Цвеле

10.11.2017 05:51

А неце да казе да су Њемци корисни идиоти за Американце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лала

10.11.2017 08:39

Ти бабетино си дуго ударала по Србима..ти си-небитна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

охох

10.11.2017 12:35

Па боље и то него Западни идиот. Ово је у склопу кампање ЕУ на Балкану наводно како парирати расту утицаја руских медија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

10.11.2017 21:05

Господјо, Ви њега не мозете увриједитии, Дидили је имун на истину

ОДГОВОРИТЕ
Name

мутант

11.11.2017 09:06

А ова сподоба је користан идиот за запад !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луд збуњненог

11.11.2017 18:24

Има ли ико на овом свијету да вјерује овој прици? Па Додик је војник Запада.

ОДГОВОРИТЕ