Тони ударио оца док је стајао

Вијст да је прослављени хрватски певач Тони Цетински (48) у петак у Пустој улици у Ровињу око 14 сати аутомобилом прегазио Ибрахима Кевљанина (62), протеклих дана пуни ступце свих медија у Хрватској и региону. Страдали Ибрахим Кевљанин је пореклом из Козарца код Приједора, а дуго година живео је у Ровињу.

Регион 06.11.2017 | 07:37
Тони ударио оца док је стајао
Кевљанин је у Ровињу био познат под надимком Брацо. Његов син Адис Кевљанин већ 17 година живи у Инсбруку и шокиран је погибијом свог оца, пише Аваз.ба.
 
- За смрт оца сам чуо исту ноћ када се несрећа и десила. Из Ровиња су ме назвали пријатељи и све ми саопштили до у детаље, да ге је прегазио пјевач Тонy Цетински. Послије тога почели су ми се јављати други пријатељи који су ми испричали шта се све десило тог кобног петка око 14 часова - каже Адис Кевљанин.

Адис је каже да су му пријатељи причали о детаљима несреће.

- Пријатељи су ми казали да је Тони ударио Ибрахима док је он стајао на путу, а не лежао како појединци хоће да представе. Тони је у Ровињу познат по брзој вожњи, а на “Јутјубу” има и један видео где он јури истом улицом у којој је убио мога оца. Ја сам возио том кобном улицом, одлично је познајем и знам да увијек морам њом опрезно возити миц по миц, јер увијек неко пролази, посебно бројни туристи – прича Адис.

Он је додао да га након несреће Цетински није назвао, као ни неко од његових адвоката.

- Да је какав човек окренуо би мој број, изразио ми саучешће због ове трагедије. Није се ни удостојио да ми се јави… Пре осам година сам оперисао срце, а у Инсбруку живим већ 14 година. Дневно пијем по 14 таблета и здравствено стање ми се од тренутка када сам сазнао да је Тони прегазио мога оца јако погоршало – прича Адис, који је рођен у Босни и Херцеговини, у Приједору, а додаје да је одрастао у Козарцу.

С оцем Ибрахимом је у Ровињу живио скоро 20 година. Адис је рекао да је прије неколико година у аутомобилској несрећи остао без брата Хариса.

- Харис је погинуо прије неколико година. Тата Ибрахим се одао алкохолу након његове смрти, али је био омиљен у Ровињу. Задњи пут смо се срели у августу када смо седили скупа у једном кафићу. Још не могу да верујем да ће то бити да је тада посљедњи пут видео своје две унуке, моје ћерке, Дијану и Дејлу – каже Адис Кевљанин, којем је бивша супруга родом из Бихаћа.

За оца Ибрахима каже да је био омиљен у Ровињу и да су га сви знали и вољели.

- Наша мама Зухра, која је након развода са Ибрахимом остала живети у једном селу поред Ровиња, увијек је гледала да мој отац има шта да једе и бринула се о њему. Плаћала му је рачуне, али не бих волио да сада она има посљедице због такве помоћи са садашњим мужем, који је такође фин човјек – каже Адис, који је похвалио и очеву комшиницу Ружу, која се такође бринула о Ибрахиму.

Каже да ће сутра (понедељак) отићи код своје докторке у Инсбрук, која му треба дати дозволу да може отпутовати у Ровињ на сахрану оцу.

- Ако буде све у реду, ја бих требао у Ровињ доћи у сриједу, када је и заказана сахрана оцу. Надам се да ће моје уништено срце све то поднијети, иако сам и сада дубоко потресен – каже у ексклузивној исповијести за "Аваз" Адис Кевљанин.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Перо

06.11.2017 07:54

Дрога је цудо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

06.11.2017 09:32

У Адисовој изјави милион непознатих,чини ми се да користи очеву смрт за личну промоцију. како да га назове,као да је цетински имао његов број у именику? Одакле му одједанпут адвокати,као да је незнам ко? Снимак Тонијеве брзе вожње нема везе са овом несрећом,рађен је раније као прилог у једној емисији. Онда,из Инсбрука је "видио" да му отац није лежао на путу него је био на тротоару, и низ других небулоза. Жао ми је тог Ибрахима а и тонија. То је трагедија која уништи обе породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ниси у праву кинески цар

07.11.2017 00:37

Небулоза си ти кинески цар. Сигурно има оцивидаца тој несреци. Под друго, сто би лезао цовјек на улици. Наравно да це лезати кад га је вец згазио. Под треце, види се снимак како Тони по дану вози том улицом, сад замисли ноци у мраку. Наравно да је у мраку под брзом возњом касно видео тог цовјека сетајуци том улицом. На крају це бити ко сто си ти вец навео, да је цовјек лезао на улици и да Тони није крив. Како би то у хрватској изгледало да популарног Тонија смјесте у затвор.

Name

Паја

07.11.2017 13:00

По изјави сина види се да је отац алкохолицар сто би могло знацити да је цовјек сетао улицом јер то се мозе срести сваки дан. Није то само сто је Тони у питању него свако од нас мозе да удари цовјека, јер ту су стотинке у питању. Треба бити објективан. Није увијек возац крив, законски јесте али околности некад буду такве. Нпр. Када неког воз удари масиноводја није крив јер сам си изасао на пругу, махом испадне да је самоубиство а некад једноставно се задесис у погресно вријеме на погресном мјесту.

ОДГОВОРИТЕ