Гола радница се шетала на послу

Радница гола парадира канцеларијом док њене колеге добацују и звижде, на скупу за подизање морала који је организовао њен шеф, види се на шокантном снимку начињеном у продавници у Варшави, пренео је портал Унилад. цо. ук.

Забава 02.11.2017 | 23:15
Гола радница се шетала на послу
Шеф је наводно платио радници да се скине и прошета кроз гомилу мушких колега, како би мотивисао своје запослене.

Ова сцена многе је подсетила на филм “Вук са Волстрита”.

Неидентификована жена ради у канцеларији у којој се зову клијенти и убеђују да купе акције. Она у једном тренутку на снимку показује камери средњи прст.

Жена је дала отказ након што се снимак појавио на интернету.

Није познато да ли је жена дала свој пристанак за снимање, истиче портал Унилад.

Ситуација у којој се нашла је ван сумње трауматична. Овако је и са силовањем. У случају силовања, траума расте током времена, У првим недељама девојка ће се осећати помирено са оним што се догодило, можда ће се и смејати, али не знамо да ли ће и када добити симптоме пост-трауматског стреса – каже психотерапеуткиња Катаржина Кучевич, додајући да је људска психа крхкија него што схватамо.

Коментари на интернету показују подељења мишљења. Док неки сматрају да је шеф искористио радницу и колеге оптужују за сексуално злостављање, други кажу да не разумеју у чему је проблем – неки коментатори су рекли да девојка нема чега да се срами.



(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Марко

05.11.2017 05:56

Гдје ово,јел у УИО ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ејакула

05.11.2017 10:02

Овако је у УИО сваки понедељак, да се запоцне радна седмица!

ОДГОВОРИТЕ