Супруг је убио за десет минута!

Зоран Марјановић се 2. априла 2016. године у периоду од 16. 49 до 17. 30 одвојио од ћерке Јане и брутално убио супругу Јелену. Одсутан је био десетак минута, колико му је требало да почини злочин. Потом се вратио до дјетета и пријавио нестанак жене, односно позивао пријатеље и родбину, наводно је тражио и пријавио њен нестанак.

Србија 01.11.2017 | 08:46
Супруг је убио за десет минута!
Ово је, како “Новости” ексклузивно сазнају, суштина наредбе за спровођење истраге која се у Вишем јавном тужилаштву у Београду води против Зорана Марјановића, осумњиченог да је са девет удараца тупим предметом убио супругу. Млада жена усмрћена је у каналу, а у налазу вјештака се наводи и да је први ударац добила у ногу, да је пала, а да је затим вучена десетак метара до воде где је и усмрћена.

Како сазнају Новости, Зоран Марјановић је у одбрани навео да су га током шетње са ћерком Јаном по насипу и док је Јелена трчала, мимоишли један бициклиста и човјек са штапом.

“Зоран помиње и четворицу каратиста из локалног клуба, који су их заобишли колима на насипу”, наводи саговорник Новости.

“То све сада треба испитати изнова. Јер њихових изјава нема у списима тужилаштва. Спорне су и изјаве досадашњих свједока. Чека се налаз вјештачења базних станица од тог дана. Тога још нема у списима тужилаштва. Он треба да лоцира тачно мјесто са ког је Зоран звао родбину и пријатеље, али и гдје су у том тренутку били остали Марјановићи”, наводи извор листа.


Зоран је нестанак Јелене прво пријавио полицајцу Борису Пуцићу из Борче, који је недавно свједочио у тужилаштву. Пуцић, иначе пријатељ брачног пара Марјановић, послао је Зорану у поруци телефоне ПС Борча и ПУ Београд, како би пријавио нестанак. Затим је својим возилом дошао до насипа како би претраживао терен. Пуцић је, како сазнају Новости, навео да су се заустављали сваких 100 до 200 метара и силазили у канал са дунавске стране како би тражили Јелену.

“Никоме није падало на памет да тражи Јелену тамо где је нађена сутрадан, јер како је објаснио, све је са те стране било чисто и видљиво”, каже саговорник листа и додаје:” Ипак, с обзиром на то да је около мочвара сумњало се да је Јелена ту негдје”.

Наставак истраге против Зорана Марјановића заказан је за понедјељак када ће бити саслушани нови свједоци.

“Диже се велика прашина око тих свједочења, а ту је врло мало конкретних података”,истиче саговорник Новости.

“Рецимо када је Теодора Крсмановић испитивана, она је јасно рекла да се посљедња два мјесеца пред Јеленину смрт са њом није чула нити видјела, јер су се посвађале”, анвео је извор листа.

ОТИСАК И ДНК

Зорану Марјановићу је на терет стављено тешко убиство, али уколико се појаве нови докази може да дође и до преквалификације дјела. Посебно је споран отисак стопала са друге стране канала, на коме је било Јеленине крви. До данас се не зна коме припада траг те обуће. Непознаница је и мушки ДНК на доњем дијелу Јеленине тренерке и на домалом прсту, са ког је скинута њена вјенчана бурма.ж

(Новости)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Цар,

01.11.2017 09:01

Па до када ,це тај филозоф да изиграва 'закон и дрзаву ;ето господо видите ,колико свет признаје насе правосуђе ; толико и марјановиц " знаци : нулта вредност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

01.11.2017 09:24

Незапанћено

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

01.11.2017 10:13

Открио га један човјек из Сарајева

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадно

01.11.2017 12:22

Убити једну недужну жену испред дјетета. Чему оволике писаније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауууу

01.11.2017 18:20

Гдје је правосуде годину и по дана не мозе осудити криминалца.

Name

БОБА

01.11.2017 13:25

СА ОВАКВИМ ИЗЈАВАМА ПРАВОСУЂЕ ГУБИ НА ЗНАЧАЈУ А ВУЧИЋ ПОД БРОЈ ЈЕДАН КАО ПРВИ ЧОВЈЕК СРБИЈЕ ЗНАМО ВРЛО ДОБРО ПРЕД ИЗБОРЕ ШТА ЈЕ РЕКАО .НЕ ТРЕБА ДА ШУТИ НА СВАКОДНЕВНО ПРЕВРТАЊЕ МРТВИХ КОСТИЈУ ЈЕЛЕНЕ ТЕШКО ЊЕНОМ ДЈЕТЕТУ И ПОРОДИЦИ ШТА СУ ДОЖИВЈЕЛИ ОД ПРАВОСУЂА НОВИНАРА ПА И ДРЖАВЕ НЕ КА СЕ СТИДИ СРБИЈА НА ОВАКВИМ СВАКОДНЕВНИМ КОМЕНТАРИМА .НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМ ЛАКО ЈЕ ИГРАТИ ПРЕД ТУЂОМ КУЋОМ АЛИ КАД СЕ ЗАИГРА ПРЕД ЊЕГОВОМ ОНДА БИ СВЕ РЕДОМ ПИТАЛА КАКО СЕ ОСЈЕЋАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

01.11.2017 22:00

Какве везе правосуђе има са полицијом и тужилаштвом? Оптужнице још нема, суд са тим још нема ништа!

Name

БОБА

01.11.2017 23:39

ИГОРЕ МИСЛИЛА САМ НА СВЕ У ПАКЕТУ ОД ТУЖИЛАШТВА МУПА ПА ДАЉЕ.ЧИТАЈ ИЗМЕЂУ РЕДОВА .ОВО ТИ ЈЕ ИСТО КАО ПРАВО ИМА ШУПЉИНА ПА СМИЈЕСТИ ГДЈЕ ТРЕБА .ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бизнис

02.11.2017 12:54

Зар новинари и од овога слуцаја праве бизнис. Ставите тацку на ову тему, јер овако јадну зену сада ви убијате (али мртву). Оставите органима да раде свој посао. Истразујте корупцију, јер од тих резултата сви цемо имати користи. Овако, зива породица покојнице, само стету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.11.2017 16:45

Браво. Да напокон прочитам један разуман коментар. И до сада је, нажалост, било убистава на ови просторима, али нити један догађај није медијски кориштен као овај. Мене чуди да нема реакције правосудних институција Србије, па да, ради саме истраге, прекину ово што поједини медији раде.

Name

Смоки

03.11.2017 17:41

Ова његова фаца много говори о њему,,далеко му лијепа кућа..када ће он коначно да напипа ћорку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петра

07.11.2017 07:08

Ви мислите да сте нај паметнији а Кроз оволико писања по новинама само је новинарима Пуните дзепове Умјесто да затворите банду па Толико тога се виде из авиона да вам се смију у ливе Какао сте глупсцх Као полиција и Сüдије циао. Неписмењаковици.

ОДГОВОРИТЕ