Џеј проговорио: Опростићу Адилу!

Џеј Рамадановски каже да је спреман да опрости Адилу Максутовићу што му је наводно претукао ћерку Ану 2013. године.

Забава 31.10.2017 | 10:16
Џеј проговорио: Опростићу Адилу!
Прослављени фолк пјевач Џеј послије овог инцидента никада ниједну ружну ријеч није рекао за свог зета, а сада је спреман да поново ступи у контакт са њим.



"Адилу бих све опростио, али мора он први да пружи руку и извини се. Он је млађи и то би требало да уради из поштовања, јер сам ја старији од њега и отац његове жене. Нема логике да се ја њему за било шта правдам", прича Џеј.

Он објашњава да њих двојица нису у свађи, али да ипак посљедње четири године немају никакав контакт.



"Ми се никада нисмо посвађали. Шта је било, било је. Нисам га ја терао да ради неке ствари, нити сам могао да утичем на њих. Нећу да се враћам на то. Просто, не разговарамо, али поштујемо се међусобно. Мени је драго да је њему, Ани и мом унуку Адријану сада лепо и да су срећна породица", рекао је Џеј.

Мада воли Адилове пјесме, Џеј је признао да неће пратити концерт млађег колеге из првих редова јер га он није позвао на наступ, што је и сам Адил изјавио.

Извор:Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДНК

31.10.2017 10:01

Синоц на јутубу гледам заједницу измедју српских Рома и муслиманских - с Косова. Нисам могла до јутра да заспем кад је зена с Косова поцела да вристи на снаху, а свекар додаје 'Нема паре'. одсјетило ме је на моју рахметли баку пола Циганку пола Муслиманку. Сва су јој дјеца побјегла из града гдје су зивјела због њених урлања, свадја. Рахметли дјед би јој рекао ' Намко, Циганко засути отицу у Мостар и никад се нецу вратити'. Није отисао, а ја сам му крадом давала паре за цигаре да она не види. Хоцу реци, ко коме овфје у цланку треба да опраста остаје нејасно.

ОДГОВОРИТЕ